Vizier op volleybal

 

Peelpush verlengt met staf Dames 1

Staf Peelpush

VoV, 07-06-2017. 5:30 uur.  Na de succesvolle afsluiting van het seizoen 2016-2017 is Peelpush zich al volop aan het voorbereiden op het volgende seizoen in de Eredivisie.

Coach Peter Verstappen zal samen met hoofdtrainer Johan Leenders ook in seizoen 2017-2018 aan het roer van het vaandelteam van Peelpush staan. Ter versterking van de staf zal zo mogelijk een nieuwe assistent-trainer worden toegevoegd. Teun Heldens blijft verbonden aan de ploeg als manager en ook het fysio – team met Rob van der Weerden en Boukje Knops blijven deel uitmaken van het begeleidingsteam.

Wil van Oosteren, voorzitter van VC Peelpush licht toe: “Mede door de succesvolle handhaving in de eredivisie en de groei en progressie wat het team het afgelopen seizoen heeft doorgemaakt, is voor het bestuur reden om de samenwerking te continueren. We blijven een club met ambitie en zijn er trots op dat Peelpush op het hoogste niveau in het Nederlandse volleybal kan blijven spelen.”

De samenstelling van de selectie is erg voorspoedig van start gegaan en krijgt inmiddels steeds meer vorm. Via social media blijft Peelpush informeren omtrent de voortgang.

gh @ VoV, bron persbericht Peelpush. Foto Wim Simons.