Vizier op volleybal

 

Henk Goor vertrekt bij DeVoKo

PaulenHenk

VoV, 12-06-2017. 6:17 uur.  Afgelopen donderdag was het een mooie avond voor de dames 1 selectie van DeVoKo toen bekend werd gemaakt dat Paul op de Weegh met ingang van maandag 19 juni het trainers stokje gaat overnemen van Henk Goor. Paul werd hartelijk door de dames verwelkomd. Paul is al geruime tijd de assistent trainer van het team geweest en heeft ook de promotie naar de Topdivisie meegemaakt.

De dames kennen hem dus en zij zijn erg blij dat hij nu hoofdtrainer wordt. Paul zal de dames wekelijks 5.15 uur van oefenstof voorzien. Daarnaast zal hij ook de coaching voor zijn rekening nemen. Hierbij wordt hij geassisteerd door Vincent Blokhuis die, ook al geruime tijd, manager van het team is en dit komend seizoen ook zal blijven. Op dit moment ontbreekt alleen nog een nieuwe assistent trainer die Paul ondersteunt bij de trainingen.

Trainer Henk Goor heeft de topdivisie – selectie twee seizoenen onder zijn hoede gehad en in deze periode is het team drastisch verjongd. Henk is, na overleg met de DeVoKo leiding, ingegaan op een aanbieding van Tuss Bocholt. Hij gaat hier het Duitse 1e herenteam, dat uitkomt in de 2e Bundesliga,  trainen en coachen.

DeVoKo bedankt Henk voor z’n inzet en enthousiasme en wenst hem heel veel succes bij z’n nieuwe vereniging in Duitsland.

gh @ VoV. Bron persbericht DeVoKo. Foto: de komende (links) en vertrekkende trainer/coach.