Vizier op volleybal

 

Van Dorsten en Bontrop blijven bij Dynamo

vanDorstenBontropVoV, 30-06-2017. 5.54 uur. Michiel van Dorsten en Dustin Bontrop zijn ook nog volgend  seizoen te bewonderen in het tenue van Draisma Dynamo.

De diagonaalspeler zal voor het zesde seizoen het gele wedstrijdshirt van de 12-voudig landskampioen dragen, de libero trekt voor het vierde seizoen het afwijkende witte tenue aan. Zo maakt de Stichting Topvolleybal Dynamo bekend.

Michiel van Dorsten reageert tevreden op zijn contractverlenging. “Ik ben blij dat ik bij deze mooie club nog een jaar actief mag zijn. Ik kan hier mijn sportieve ambities combineren met mijn maatschappelijke”, aldus de 2.11 meter lange diagonaalspeler. Van Dorsten zal, net als in het afgelopen seizoen, bij Draisma Dynamo de concurrentie moeten aangaan met Nico Manenschijn die al eerder bijtekende. “Ik geniet er nog enorm van om dagelijks te trainen en te spelen. Ik verwacht weer mooie prestaties in het nieuwe seizoen. Hopelijk dit jaar wel die felbegeerde prijs.”

Ook Dustin Bontrop is blij nog een jaar in Apeldoorn te blijven. “Ik ben zeer verheugd om mijzelf nog een jaar verder te ontwikkelen bij Draisma Dynamo en voor het vierde seizoen het witte liberoshirt te mogen aantrekken.  Ook de mogelijkheden om extra te trainen op Papendal en mijn studie te blijven volgen zijn voor mij belangrijke beweegredenen geweest om in Apeldoorn te blijven. Nu ben ik hard aan het werk om 10 augustus topfit aan de start van het seizoen te verschijnen.”

“Met het bijtekenen van Michiel is er weer een gezichtsbepalende speler aan de selectie van Draisma Dynamo toegevoegd. Een ervaren speler, die afgelopen seizoen een mooie concurrentiestrijd met Nico heeft gehad op de diagonaal positie. Ook aankomend seizoen is deze positie dus weer zeer sterk ingevuld”, aldus Bas Hellinga. “Ook mooi dat Dustin ook bijgetekend heeft. In de afgelopen seizoenen heeft hij goede stappen vooruit gezet en ik zie er naar uit om samen met hem door te blijven werken en te proberen om nog meer stappen vooruit te zetten”, aldus de trainer/coach van Draisma Dynamo.

De Stichting Topvolleybal Dynamo is op dit moment met meerdere spelers in gesprek en verwacht op korte termijn meer namen van spelers die komend seizoen bij Draisma Dynamo zullen spelen te kunnen bekendmaken.

gh @ VoV. Bron PR-Communicatie Draisma Dynamo, Arjan de Frens. Foto Jolien Banda