Vizier op volleybal

 

PointMaker Volleybal gaat weer van start

Pointmaker1718

VoV, 15-08-2017. 6:00 uur. Stichting PointMaker Volleybal kijkt alweer vooruit naar komend seizoen met het aanbod van talententrainingen op zondag en woensdag. De trainingen zijn bedoeld voor talentvolle jongens en meisjes met ambitie van ca. 12 tot 18+ jaar.

Je volgt 20 extra trainingen waarin je volleybalskills op een dynamische en uitdagende manier verder ontwikkeld worden. Een unieke kans dus om in korte tijd een betere volleyballer te worden!

De trainingen zijn op zondag van 10-12 uur in de Marimbahal Rijswijk en op woensdag van 18-20 uur in Sporthal Leidschenveen Den Haag. Inschrijven voor beide trainingen is een aanrader. Dankzij de Partners van PointMaker kunnen wij 20 trainingen aanbieden voor € 210,=. Natuurlijk train je in het supercoole Errea shirt dat je van ons krijgt!

Jeugd van alle verenigingen is van harte welkom, vorig seizoen trainden er ruim 50 talenten van maar liefst 16 verenigingen uit West Nederland mee. Na selectie volg je de trainingen onder leiding van toptrainster Aafke Verbrugge.

Aafke heeft ervaring in het training geven aan herenteams op Ere- en Topdivisie niveau en met talenten teams meisjes bij de Nevobo. Met jongens A en B teams behaalde zij het Nederlands kampioenschap gesloten club. 

Ben jij die volleyballer die “eruit wil halen wat er in zit”, geef je dan snel op want er zijn al 40 aanmeldingen. De selectietrainingen zijn op zondag 8 oktober(10-12 uur) in de Marimbahal en op woensdag 11 oktober(18-20 uur) Leidschenveen.

Meld je aan of vraag meer informatie via pointmakervolleybal@gmail.com .

Kijk ook op de Facebook pagina van PointMaker Volleybal.

 gh @ VoV. Bron persbericht en foto Pointmaker Volleybal.