Vizier op volleybal

 

Westvast Toptoernooi in Oostzaan

VoV, 15-09-2017. 6:10 uur. Sporthal Oostzaan is zaterdag het toneel van het derde Westvast Toptoernooi en kent met drie Topdivisionisten en één Eredivisionist een line-up om van te smullen.

Naast het vernieuwde en opnieuw verjongde Compaen zijn de buren van VV Zaanstad present, die na een indrukwekkende inhaalrace vorig seizoen de titel in de nationale Topdivisie naar zich toe trokken en dit jaar opnieuw op het hoogste niveau van Nederland zullen acteren.

VCV Veenendaal en Reflex Kampen werden beiden kampioen in de 1e divisie en debuteren dit jaar in de Topdivisie. Met de laatste heeft Compaen enige ervaring in het bekertoernooi en die was bepaald niet positief, vanuit Oostzaans perspectief. Overigens komen de mannen uit Kampen volgende week opnieuw door de Flevopolder geraasd om op zaterdag 23 september de eerste competitiewedstrijd in Oostzaan te spelen.

Het toernooi wordt voor de derde keer mede mogelijk gemaakt door Westvast, ontwikkelingspartner in vastgoed, een naam die de komende drie seizoenen prominent op de shirts van Compaen Heren 1 te zien is.

Het toernooi is ingebed in een complete “Compaen-dag” waarbij vanaf negen uur ’s ochtends tot laat in de avond alle teams van de Oostzaanse volleybalclub de kans krijgen zich te presenteren en een laatste oefenwedstrijd te spelen voordat volgende week de competitie in alle hevigheid losbarst. De dag wordt afgesloten met een barbecue verzorgd door Catering Expresse Zaanstreek.

gh @ VoV. Bron Compaen, Tjerk Laan.