Vizier op volleybal

 

Orion H2/3: Laat competitie maar komen!

VoV, 18-09-2017. 6:23 uur.  De selecties van Orion Heren 2 en 3 hebben de voorbereiding op het nieuwe seizoen zo goed als afgerond.

Heren 2 speelde afgelopen zaterdag een uitgebreide oefenpot tegen Hovoc uit Horst in de eigen hal. Het team toonde aan klaar te zijn voor de eerste competitiewedstrijd tegen VVH a.s. zaterdag, ondanks het feit dat de selectie niet volledig was.

A.s. dinsdag is er nog een laatste testcase tegen het Barchemse BVC van 20:00-22:00 uur in eigen huis. Dan worden de laatste details nog even aangeslepen voordat we echt los gaan!

Seesing Personeel | Orion Heren 2 – VVH Heren 1, zaterdag 23 september a.s. om 15:30 in het Home of Orion!

Heren 3 speelde in Duiven tegen Xanthos (2-1 verlies) en LIVO (2-1 winst) wederom verdienstelijk mee in een wedstrijd tegen een tweetal regio divisionisten. Het team laat nog weleens zien wat grillig te zijn in het niveau, echter op de piek nagenoeg ongenaakbaar.

Zaterdag a.s. wacht de eerste wedstrijd in de competitie tegen het ervaren Gemini. Er zal dan sprake zijn van een ander tempo aan de andere kant van het net. Vraag is of het team dat kan domineren! We zullen het zien!

gh @ VoV, verslag via Marco Buiting, TC Lid jongens- en herenlijn. Foto Heren 3 idem.