Vizier op volleybal

 

Regio Zwolle Volleybal langs Set-Up ‘65

VoV, 19-09-2017. 5:47 uur. Regio Zwolle Volleybal speelde afgelopen zaterdag in Epe een oefenwedstrijd tegen Springendal Set – Up ’65.  Trainer coach Wilfried Groothuis zag dat zijn ploeg een prima dag had, ondanks dat er maar slechts één midspeelster beschikbaar was. “Het was even improviseren, maar dat had geen effect op het resultaat. De wedstrijd ging over vijf sets, die allemaal door Regio Zwolle Volleybal werden gewonnen.

Op de website van Regio Zwolle Volleybal is te lezen dat de coach in grote lijnen tevreden was met hetgeen zijn ploeg presteerde.  Beide teams waren niet op volle oorlogssterkte, maar hij kreeg toch een goed gevoel van de prestatie van zijn ploeg.

“In zo’n wedstrijd krijgt iedereen speelminuten en de teams proberen wat dingen, maar desalniettemin hebben we het goed gedaan. We hebben een nette wedstrijd gespeeld, mede ook door onze stabiele passing. Het is voorbereiding en dus is er nog voldoende te verbeteren, maar dit was netjes”, zei hij erover.

De volgende oefenwedstrijd van Springendal Set – Up ’65 is aanstaande woensdag in Ootmarsum. Dan speelt de ploeg van Brahim Abchir tegen Topdivisionist Ecare Apollo 8 uit Borne. De wedstrijd begint om 17:00 uur in de Schalm.

gh @ VoV. Bron website Regio Zwolle Volleybal. Foto Chris Overkleeft. FotoOverkleeft.nl.