Vizier op volleybal

 

Weekendje Sneek voor Tornado D1

VoV, 20-09-2017. 6:05 uur. Zaterdagmorgen 16 september, alle meiden van Tornado D1 staan op het Kottinkplein klaar voor het trainingsweekend. Eerst een 4-kamp bij Flash Nieuwleusen en daarna door naar Sneek.

Om 09:15 uur konden we vertrekken en kon de sportieve zaterdag beginnen. drie wedstrijden stonden er op het programma met tegenstanders als Veracles, Donitas en Flash. Eenmaal aangekomen kon er na een paar vermiste kniebeschermers en een vergeten broekje begonnen worden met de eerste wedstrijd tegen Veracles D2. Een leuke tegenstander om tegen te spelen, nog leuker om de wedstrijd met 2-1 af te sluiten. Daarna direct door met de tweede wedstrijd tegen Donitas D4. Geen beste wedstrijd van onze kant… Snel door naar de laatste pot tegen de organisator van het toernooi, Flash. Een mooie wedstrijd waar we ons eigen spel hebben kunnen laten zien met een 3-0 winst als resultaat.

Snel douchen en bitterballen in de kantine als afsluiting van het sportieve deel van het weekend. Met z’n allen in de auto op naar de StayOkay in Heeg, een klein dorp dicht bij Sneek. Tijd voor het avondprogramma! Gezellig met het hele team uit eten en daarna het terras op in Sneek. Een prima gelegenheid om eens goed met elkaar te babbelen over de meest uiteenlopende onderwerpen. Verschillende namen voor teamleden werden bedacht: uilen, warhoofden, muren, regisseuses en bikkels. Het was een gezellige avond!

08:30!  Ontbijt tijd! Na een heerlijk ontbijtje was het tijd voor de zondagactiviteit: Zeilen. Met z’n allen in een lange boot met heel veel wind. Op zijn zachtst gezegd frisjes maar erg gezellig! Heel wat termen verder zoals stuurboord, bakboord en OVERSTAGGG!! Was het tijd om terug te gaan richting ons mooie Geesteren. Een afsluitende BBQ van Slagerij Hemmer was het laatste deel van het programma van de zondag. Zoals altijd heerlijk!

Het was het een zeer geslaagd trainingsweekend ter voorbereiding op de eerste competitieronde. Zaterdag 23 september spelen we onze eerste thuiswedstrijd tegen Twente ’05 om 16:00 uur in de Ransuil.

gh @ VoV, bron en foto Tornado Geesteren dames 1.