Vizier op volleybal

 

Dash is klaar voor duel met Rivo

VoV, 21-09-2017. 17:17 uur. Na een verre van ideale voorbereiding is Dash dames 1 klaar om zaterdag het verjongde Rivo Rijssen te ontvangen in sporthal ’t Jebbink in Vorden. Het team uit het achtkastelen dorp in de Gelderse Achterhoek trainde deze week pas voor het eerst een uurtje met de complete 10-koppige selectie, iets wat de hele verdere voorbereiding nog niet het geval geweest was. Ondanks dat de voorbereiding dus niet ideaal verliep staan de Vordense dames te trappelen om zaterdag de competitie fris en fit te beginnen.

Met de komst van de nieuwe trainer/coach Tjarko Muis is er aardig wat veranderd in de manier van volleyballen en zijn er veel zaken iets anders dan afgelopen seizoen. Dat alle veranderingen de komende wedstrijd(en) nog niet goed tot uiting zullen komen baart de Zwolse trainer van Dash geen enkele zorgen. “Veranderingen kosten altijd veel tijd en dat is hier niet anders. We zijn hard bezig om ons de wijzigingen eigen te maken en dat proces duurt nog wel even. We hebben genoeg kwaliteit om, ondanks de onrust die dit proces met zich meebrengt, een aardig robbertje te volleyballen en dat zullen we zaterdag ook laten zien”.

Dash ontvangt zaterdag om 18:00 uur Rivo in de eigen volgepakte sporthal ’t Jebbink in Vorden. Het jonge team uit Rijssen is een mooie tegenstander om te kijken hoe ver het team uit Vorden is en of de eerste punten voor dit seizoen kunnen worden binnen gesleept.

gh @ VoV, voorbeschouwing Dash dames 1, foto door Herman van der Wal