Hands – Up Heren 1 verliest in Landgraaf

VoV, 21-11-2017. 11:00 uur.  In sporthal Baneberg stond de wedstrijd VC Landgraaf vs Hands – Up op het programma. Daar waar Landgraaf met een goede serie bezig is, worstelt Hands-Up wat met de vorm na een uitstekende start van de competitie.

De servicedruk van Landgraaf en een zwakke passing van de gasten uit Berlicum gaven de doorslag in de eerste set. Deze set was met 25-15 een eenvoudige prooi voor de Limburgers. De 2e set werd echter spannend; twee teams die elkaar lang in evenwicht hielden. De Berlicummers lieten grote kansen liggen op een grotere voorsprong in de set en daar wist Landgraaf volop van te profiteren: 28-26.

In de derde set leek het tij te keren: Hands-Up schroefde het tempo op, blokkeerde en serveerde beter. De thuisploeg kwam er dit keer zelf niet meer aan te pas. Door een kleine eindsprint wist Landgraaf de stand nog enigszins draaglijk te maken door nog zes punten terug te komen. Uiteindelijk kon Hands-Up 19-25 laten noteren. De laatste set werd Roel Renkens continu gezocht door zijn spelverdeler en wist een groot deel van deze ballen scoren.

Hoewel Hands-Up de rest van Landgraaf goed in de tang had, kon er geen antwoord gevonden worden op hun diagonaal. Met 25-23 haalde de thuisploeg wederom een overwinning en Hands-Up mag zich gaan richten op drie belangrijke wedstrijden, met als eerste tegenstander Volley Tilburg H2 aanstaande zaterdag in de Run te Berlicum.

gh @ VoV, verslag Rogier Veltop, Hands – Up Heren 1.