Succesvolle driekamp Set-Up ’65 H1

VoV, 12-09-2018. 5:23 uur Afgelopen zaterdag speelde Springendal Set-Up ’65 heren 1 een tweetal oefenwedstrijden in Schalkhaar tegen thuisploeg Avior en tegen Zaanstad. In beide wedstrijden werd er grotendeels geheerst en werd er bij vlagen uitstekend volleybal getoond door de ploeg van trainer/coach Hans Bruins.

Tegen Avior werd er gewonnen met 3-0 en ook Zaanstad werd met 3-0 verslagen. Passend bleef men, met uitzondering van twee series tegen, uitstekend overeind. Aanvallend was men deze dag te goed voor beide tegenstanders. Tevens kwam heren 1 blokkerend goed voor de dag tegen Zaanstad, waardoor er in de verdediging veel gepakt kon worden. In beide wedstrijden keek men in set drie toch tegen een achterstand aan van een aantal punten, maar kon deze toch worden omgedraaid. Hiermee toonde de ploeg naast strijdlust ook een flink portie veerkracht.

Alle spelers hebben weer veel sets kunnen spelen, waardoor de ploeg én trainer/coach Hans Bruins met vertrouwen kunnen afreizen richting Zwolle. Daar speelt men op zaterdag 15 september voor de Nationale Beker.

gh @ VoV, verslag van Fabian Geerdink, Set – Up ’65 Heren 1.