Vizier op volleybal

 

Marije Rougoor, trainster in the picture bij VCV Varsseveld

VoV, 09-07-2024. 5:36 uur. De volleybalclub uit Varsseveld brengt wederom goed nieuws. Het team versterkt zich met een extra trainster/ manager Marije voor het vlaggenschip. De club is in ontwikkeling, heeft jeugdspeelsters binnen de gelederen die zeker in de toekomst de stap naar D1 gaan maken.

Echter begeleiding bij de trainingen en op mentaal vlak zijn belangrijke zaken waar Marije prima kan ondersteunen. Marije zal tijdens de trainingen mede de lijnen uitzetten en alles organiseren rondom de wedstrijden waar het aankomt op voeding, tijden en wedstrijdanalyse.

Marije zelf: VCV Dames 1 staat dit jaar onder leiding van trainer/coach Ron de Jong. Ron krijgt hierbij assistentie van mij. Ik ben een bekende van de club en ik was ook vorig seizoen betrokken bij VCV Dames 1 als analist. Van kleins af aan ben ik al lid van de club, eerst als speelster en later als trainster/coach bij de jeugd.

Eén van mijn beste momenten waren de titels Nederlands Kampioen in 2015 op het NOJK en in 2014 op de NGJK. Verder heb ik diverse rollen binnen de club vertegenwoordigd, waaronder tot een aantal jaar terug voorzitter Technische Commissie. Na een korte pauze van het volleybal ben ik sinds enige tijd terug bij VCV Dames 1. Ook seizoen 2024-2025 zal ik langs de lijnen te vinden zijn als assistent.

Een verschil daarin zal wel zijn, dat de analyse tegenstander minder een thema zal zijn voor T/C Ron. V.C.V Varsseveld gaat spelen met een andere visie. We gaan uit van onze eigen kracht, veel snelheid in de aanvalsacties en mooi volleybal.

gh @ VoV, bron en foto persbericht VCV Varsseveld via Arjen Lievers (Voorzitter)