Vizier op volleybal

 

VCN D1 beleefde weekend van uitersten

VoV, 20-09-2017. 6:01 uur. “Een weekend zoals je niet vaak (meer) zult meemaken” was de algemene opinie van de speelsters en staf na afloop. Kwam dat door de overwinningen op mede – Topdivisie team Oskam Taurus en op Eredivisie – team Peelpush?  Niet direct, hoewel het team hiermee wel aangeeft dat de voorbereiding naar tevredenheid verloopt en aanstaande donderdag kan worden afgesloten met een laatste oefenwedstrijd tegen VollinGo. Het kwam ook niet door de gastvrije ontvangst van Forza Schouwen-Duiveland die in het kader van haar 10-jarig bestaan, de driekamp organiseerde in Bruinisse.

Het weekend van uitersten werd veroorzaakt door twee zeer uiteenlopende activiteiten. Op zaterdagochtend stond er namelijk een activiteit bij een ander sponsor van Laudame Financials / VCN Dames 1 gepland, te weten ZeeYes bruidsboutique. De dames mochten in bruidskleding een heuse fotoshoot ondergaan. Het ging gepaard met spierpijn in de kaakspieren, ten slotte moet een bruid wel vriendelijk lachen. Het leverde in ieder geval een bijzondere teamfoto op, waar de heren duidelijk als dissonanten op de foto staan.

Op zondag stond er nog een andere teamactiviteit gepland, het survivalbos: als je de teamfoto uit het survivalbos vergelijkt met de bruidsfoto dan is er een verschil van dag en nacht. Onder leiding van een professionele begeleider werden verschillende hindernissen door de speelsters genomen en daarbij mocht een modderbadje niet ontbreken. Tenslotte is dat goed voor de huid (maar niet voor de neus). In het survivalbos sloot het team het weekend af en is alles klaar om aan de competitie te beginnen en we hebben gelukkig de foto’s nog.

fh @ VoV, bron en foto’s Ard Kramers, Laudame Financials / VCN dames 1.