Vizier op volleybal

 

Over Vizier op Volleybal

Een web site met aandacht voor de volleybalsport, zowel in Twente als nationaal, maar ook internationaal via de stap over de grens naar  onze Ooster- en Zuiderburen. Via enkele muisklikken weten wat er in deze regio en elders in Europa aan volleybalnieuws is, dat is de bedoeling van de mensen achter Vizier op Volleybal. Publicatie van voorbeschouwingen en wedstrijdverslagen, maar ook aandacht voor interviews en verenigingsnieuws. Van de promotieklasse tot Oranje.

Vizier op Volleybal probeert elke dag weer actueel te zijn, maar is zich er terdege van bewust dat de actualiteit van de site in hoge mate afhankelijk is van de medewerking van allen die bij de sport zijn betrokken. Op die medewerking wordt dan ook gerekend. Al uw bijdragen voor Vizier op Volleybal kunt u mailen naar info@arghent.nl.   Zij die over volleybal mee willen twitteren op de site kunnen zich ook tot dat mail adres wenden.

Trainers, teammanagers, PR medewerkers van verenigingen, spelers of speelsters voorzien Vizier op Volleybal van nieuws.  Het verenigingsnieuws, de wedstrijdverslagen, de voorbeschouwingen en interviews worden er bij elkaar gebracht zodat u als volleybal consument niet tig web sites hoeft af te lopen om in uw nieuwsbehoefte te voorzien en niet afgeleid wordt door andere sporten. Bij Vizier op Volleybal draait alles om het volleybal.

Ooit heeft ondergetekende heel hard geroepen dat de volleybalsport veel te weinig media aandacht kreeg, en hij kreeg prompt als antwoord: “Doe er dan wat aan.” Via een regionale internet sportkrant heeft hij geprobeerd om dat  ook daadwerkelijk te doen. Het project Vizier op Volleybal wordt als een vervolgstap op deze activiteiten gezien.

Vizier Op Volleybal is nog op zoek naar correspondenten. U kunt zich aanmelden via info@arghent.nl als u als vereniging- of teamcorrespondent uw volleybal nieuws met de wereld  wilt delen. Alle artikelen op Vizier op Volleybal worden gratis geplaatst.

Bureau Arghent, credit management en debiteurenbeheer, is supporter van volleybal en maakt het mogelijk dat Vizier op Volleybal on line is.

Uw foto op VoV en op sociale media VoV

In verband met de nieuwe privacy wetgeving (AVG) , die op 25 mei in de hele EU  ingaat,  verzoeken wij degenen, die niet willen dat hun foto’s of ander beeldmateriaal op Vizier op Volleybal (VoV) of op Sociale Media van VoV gepubliceerd wordt, dit bij Vizier op Volleybal kenbaar te maken. Dit kan via een mail aan g.heerink@arghent.nl of via onze Facebook pagina t.n.v. Gerhard Heerink.

Indien u toestemming aan uw club of aan een fotograaf hebt gegeven voor het maken van een foto van u (teamfoto, actiefoto) wil dit niet zeggen dat u aan hem, uw club of VoV ook per definitie toestemming voor de publicatie geeft op de website of sociale media. U hebt namelijk het recht zich te verzetten tegen publicatie, aan uw verzoek daartoe zullen wij voor zover mogelijk gehoor geven. En uiteraard zullen wij ook uw recht voor niet publicatie respecteren als u dit bij de fotograaf of uw club kenbaar hebt gemaakt, mits het bij ons bekend is.

Voor VoV is de kern van deze nieuwe wetgeving dat wij de privacy willen borgen van spelers, speelsters, coaches, scheidsrechters en alle personen die publiciteit via beeldmateriaal op VoV willen vermijden. En dat we adequaat willen omgaan met hun eventuele klachten en verzoeken dienaangaande.

Opdat u weet waar en wanneer u bij volleybalwedstrijden gefotografeerd kunt worden onderstaand de lijst van fotografen, die hun foto’s onder andere via Vizier op Volleybal publiceren:

Jan van den Noort  is de ‘huisfotograaf’ van Rivo en WVC Wierden. De damesteams komen uit in de tweede en eerste divisie. Hun tegenstanders zullen dus met regelmaat ook op de gevoelige plaat worden vastgelegd. Ook fotografeert hij bij de mannen van Topdivisionist Webton in Hengelo en bij jeugdwedstrijden.

Rudy van ’t Rood  is de ‘huisfotograaf’ van Ecare Apollo 8 Dames 1, dat volgend seizoen in de Eredivisie uitkomt. Hij zal hoofdzakelijk van dit team, speelsters van dit team en hun tegenstanders foto’s voor onder andere VoV en de website van Apollo 8 maken.

Chris Overkleeft  fotografeert voornamelijk het volleybal in de Eredivisie bij dames wedstrijden van Regio Zwolle Volleybal en de heren van Coniche Topvolleybal Zwolle, alsmede bij wedstrijden van Eurosped. En bij interlands van Oranje kunt u hem ook aantreffen.

Rudy Biekart fotografeert bij het Talent Team Papendal (meiden en jongens) en bij Dros Alterno dames in de Eredivisie en Dros Alterno heren. En bij interlands van Oranje. Zijn foto’s staan nagenoeg wekelijks bij VoV verslagen of ander VoV nieuws.  Als u dus tegen een van deze teams speelt kan er door hem een foto van u gemaakt zijn,  die op VoV gepubliceerd wordt.

Hans van Dijk  is de  huisfotograaf bij Orion Doetinchem. In de Eredivisie (mannen) en Topdivisie (dames). Wanneer u in dus Doetinchem of elders tegen Orion speelt kunt u dus met een actie of via een teamfoto , welke eventueel op VoV wordt gepubliceerd, vastgelegd worden.

Tjerk Laan  maakt zijn volleybalfoto’s voornamelijk bij de wedstrijden van de teams van Compaen in Oostzaan.

Ruud Montagne fotografeert bij VollinGo en bij de interland wedstrijden van de Oranje teams. En verder bij beachvolleybal toernooien in Nederland. Ook van hem publiceren we met enige regelmaat foto’s.

Herman Zandhuis is bij volleybalwedstrijden van Springendal Set – Up ’65 in Ootmarsum veelal present.  Daar spelen houdt bijna zeker in dat u op beeldmateriaal van hem staat, dat mogelijk door ons bij een verslag van Set-Up gebruikt wordt.

John van Geenen van JohnsPictures.nl fotografeert bij onder andere Pharmafilter US in Amsterdam en bij de Heren 1 ploeg van US. Verder is hij present bij heel veel volleybalwedstrijden in het westen en midden van het land. Ook van hem zult u met enige regelmaat foto’s op VoV tegenkomen.

Marius Verwoert  stuurt ons regelmatig video’s met hoogtepunten van door hem opgenomen wedstrijden van bijvoorbeeld Olhaco Hoogeveen. Maar hij is ook bij veel andere duels in het Noorden van het land present.

Daarnaast ontvangen wij zeer dikwijls foto’s,  die door spelers, speelsters, wissels, managers, ouders, publiek of clubfotografen gemaakt zijn. Het naar ons opsturen met de intentie dat de foto bij een verslag of nieuws gepubliceerd wordt, betekent voor VoV dat degene(n) die op de foto staat/staan geen bezwaar tegen publicatie hebben.

Verder gaan wij er ook van uit dat op de gepubliceerde foto’s door Nevobo, CEV en FIVB,  die ons rechtenvrij ter beschikking worden gesteld, geen publicatiebeperking zit. Anders zouden ze immers ook door deze bonden niet gepubliceerd worden. Foto’s kunnen ook op sociale media geplaatst worden bij de link naar de wedstrijd verslagen en / of ander volleybalnieuws.

Bent u jonger dan 16 jaar en gefotografeerd, dan dient de ouder / wettelijk vertegenwoordiger bij ons aan te geven dat de foto niet gepubliceerd mag worden.

Wij vertrouwen erop u hiermede voldoende te hebben ingelicht omtrent de handelswijze van VoV aangaande het te publiceren beeldmateriaal na 25 mei aanstaande.

Vizier op Volleybal is als volgt te bereiken:

Postadres: Postbus 42, 7590 AA Denekamp.  E-mailadres: g.heerink@arghent.nl . telefoon: 06 – 105 685 89.

Als u Vizier op Volleybal wilt steunen kan dat via een vrijwillig abonnement van één euro per maand. Dat kunt u overboeken naar bankrekening NL47 RABO 0108 3290 03 t.n.v. Bureau Arghent o.v.v. VoV.

Redactie:
Gerard Heerink