Vizier op volleybal

 

Over Vizier op Volleybal

Een web site met aandacht voor de volleybalsport, zowel in Twente als nationaal, maar ook internationaal via de stap over de grens naar  onze Ooster- en Zuiderburen. Via enkele muisklikken weten wat er in deze regio en elders in Europa aan volleybalnieuws is, dat is de bedoeling van de mensen achter Vizier op Volleybal. Publicatie van voorbeschouwingen en wedstrijdverslagen, maar ook aandacht voor interviews en verenigingsnieuws. Van de promotieklasse tot Oranje.

Vizier op Volleybal probeert elke dag weer actueel te zijn, maar is zich er terdege van bewust dat de actualiteit van de site in hoge mate afhankelijk is van de medewerking van allen die bij de sport zijn betrokken. Op die medewerking wordt dan ook gerekend. Al uw bijdragen voor Vizier op Volleybal kunt u mailen naar info@arghent.nl.   Zij die over volleybal mee willen twitteren op de site kunnen zich ook tot dat mail adres wenden.

Trainers, teammanagers, PR medewerkers van verenigingen, spelers of speelsters voorzien Vizier op Volleybal van nieuws.  Het verenigingsnieuws, de wedstrijdverslagen, de voorbeschouwingen en interviews worden er bij elkaar gebracht zodat u als volleybal consument niet tig web sites hoeft af te lopen om in uw nieuwsbehoefte te voorzien en niet afgeleid wordt door andere sporten. Bij Vizier op Volleybal draait alles om het volleybal.

Ooit heeft ondergetekende heel hard geroepen dat de volleybalsport veel te weinig media aandacht kreeg, en hij kreeg prompt als antwoord: “Doe er dan wat aan.” Via een regionale internet sportkrant heeft hij geprobeerd om dat  ook daadwerkelijk te doen. Het project Vizier op Volleybal wordt als een vervolgstap op deze activiteiten gezien.

Vizier Op Volleybal is nog op zoek naar correspondenten. U kunt zich aanmelden via info@arghent.nl als u als vereniging- of teamcorrespondent uw volleybal nieuws met de wereld  wilt delen. Alle artikelen op Vizier op Volleybal worden gratis geplaatst.

Bureau Arghent, credit management en debiteurenbeheer, is supporter van volleybal en maakt het mogelijk dat middels dit PR en aquisitieproject  Vizier op Volleybal on line is.

Vizier op Volleybal is als volgt te bereiken:

Postadres: Postbus 42, 7590 AA Denekamp.  E-mailadres: info@arghent.nl  of ook g.heerink@arghent.nl . telefoon: 06 – 105 685 89.

Als u Vizier op Volleybal wilt steunen kan dat via een vrijwillig abonnement van één euro per maand. Dat kunt u overboeken naar bankrekening NL47 RABO 0108 3290 03 t.n.v. Bureau Arghent o.v.v. VoV.

Redactie:
Gerard Heerink