Winst Krekkers na thriller in Warnsveld

VoV, 24-09-2017. 11:00 uur.  Onze eerste competitiewedstrijd  is alweer een feit. En wat waren we gebrand op dat duel. Afgelopen seizoen hadden we weinig goede herinneringen over gehouden aan deze sporthal in Warnsveld, dus hadden we nog wat goed te maken.

De eerste set waren we goed gestart, we waren fel en maakten mooie punten. In het midden van de set raakten we in een dipje. Maar we wisten het om te keren. We waren weer scherp en wisten de set met 22-25 te winnen.

De tweede set begonnen we serverend zeer goed. We hadden een riante voorsprong. Maar WSV begon ook beter op te slaan, hierdoor kwamen we onder druk te staan. We moesten de serie doorbreken, dit gebeurde door middel van een aantal wissels. Het einde van de set was zeer spannend. Het was elke keer stuivertje wisselen. Maar uiteindelijk wisten we deze set te winnen met 26-28.

Hoe mooi zou het zijn om de goede lijn door te trekken. Helaas WSV dacht daar anders over. Binnen no time stonden we in de derde set tegen een achterstand van 8-0 aan te kijken. Heel veel persoonlijke fouten waren er de oorzaak. We probeerden nog zoveel mogelijk punten te maken. Maar helaas ging deze set met 25-16 verloren

De vierde set moesten we echt aan de bak. Het begin van deze set was heel erg gelijk op. Beide teams waren aan elkaar gewaagd. Maar WSV liep langzaam van ons weg. We wisten  niet meer in te lopen en verloren nipt met 25-23.

En dan de vijfde set. Het zal toch niet dat we bij een 0-2 voorsprong en met 3-2 zouden verliezen. Maar we waren bij de les en fel. We hadden weer veel druk met name serverend en aanvallend. We maakten veel mooie aanvallende punten en wisten de tiebreak met 11-15 in ons voordeel te beslissen.

Het was een zeer spannende wedstrijd. Op naar de eerste thuiswedstrijd in de vertrouwde Haambrink. We kijken er ontzettend naar uit.

gh @ VoV, verslag van Anouk vd Wal, assistent trainer coach Krekkers D1.