Vizier op volleybal

 

Bodyscan sponsort dames Twente ‘05

In de nieuwe oranje outfit. Foto Roelof Smeets

Het damesteam van Twente ’05 is dit jaar bezig aan een bijzonder succesvol seizoen. De ploeg met trainer Michel Schoppmann aan het roer promoveerde vorig jaar uit de hoogste regionale divisie en speelt nu in de tweede divisie B. Daarin doet de ploeg het boven verwachting, want Twente ’05 staat daarin op een gedeeld tweede plek

Wellicht is dat ook een van de redenen dat er een nauwere samenwerking komt tussen volleybalvereniging Twente ’05 en PrivateScan**. Het Hengelose bedrijf, dat met Bodyscan gespecialiseerd is in preventief medisch onderzoek, wordt voor de tweede seizoenshelft ook de hoofdsponsor van het damesteam. De dames zullen vanaf nu, net als de mannen in de B-League, ook als Bodyscan Twente aan de competitie deelnemen.

Komend weekeinde zullen beide ploegen van Bodyscan Twente aantreden in een thuisduel in de Enschedese Pathmoshal. De vrouwen spelen om 16.00 uur tegen het Doetinchemse Orion, een partij waarop teamcaptain Janneke den Butter zich nu al kan verheugen.

“We hebben een leuke, spannende pot in het vooruitzicht” zegt ze om te vervolgen met “het goede gevoel van afgelopen zaterdag (nipt 3-2 verlies tegen de koploper) nemen we mee en dat zullen we hard nodig hebben tegen runner up Orion.  Na een matige start is Orion  de afgelopen weken goed in vorm en laten ze zien waarom ze vorig jaar kampioen zijn geworden” Janneke voegt er nog aan toe dat er toch wel revanchegevoelens zijn overgebleven uit dat seizoen, toen Orion beslag op de titel legde door in Enschede met 0-4 te winnen.

**PrivateScan, dat dit jaar vijf jaar bestaat, is gespecialiseerd in het doen van preventief medisch onderzoek. Daarvoor werkt zij samen met een aantal moderne klinieken net over de grens in Duitsland, waar met behulp van de meest moderne apparatuur beter inzicht in de gezondheid kan worden verkregen.