Dikke revanche voor Tornado vs D.V.O.

VoV, 22-01-2018. 10:11 uur. Op 20 januari brak voor ons een belangrijke wedstrijd aan. D.V.O. DS1 kwam in de eerste helft een fractie te vroeg voor ons. Zonder punten zijn we vertrokken richting huis. Nu hadden we de kans om dit recht te zetten.

In de eerste set liepen we al vrij snel uit naar een 5-1 voorsprong. Deze voorsprong wisten we aardig vast te houden door goede servedruk. Onze passlijn werd goed georganiseerd door Inger Platenkamp, waardoor Loes Kuipers gevarieerd het spel kon verdelen. Met 25-19 hadden we ons eerste setpunt binnen.

Dat D.V.O. een tandje bij zou zetten konden we verwachten.  In de tweede set maakten we wat meer persoonlijke foutjes in met name de serve. Dat zorgde voor een leuke spannende pot volleybal. Er werd goed verdedigd en onhaalbare ballen werden toch gehaald! Het resultaat van deze set was dan ook een setstand van 25-23. Twee setpuntjes binnen!

De derde set met overduidelijke. boodschap het veld in gestuurd om de deksel op de put te gooien. Met hard werken en enthousiasme wisten we de puntjes binnen te halen. Met een aantal kill – blocks kwam de mid van D.V.O. er niet langs. Desondanks bleef het weer een spannende set waarin de bezoekers niet opgaven. Met 25-23 hadden we de winst van vandaag binnen!

Het bonuspuntje wilden we natuurlijk ook binnen slepen. Met frisse moed een mooie pot neergezet. De servedruk keerde terug en aanvallend speelden we sterk. En met 25-20 is het bonuspunt in Geesteren gebleven!  We hebben flink revanche genomen door te laten zien wat we in huis hebben!

Volgende week wacht Halley DS1 op ons in Wehl. Om 17.00 uur klinkt daar het eerste fluitsignaal. Supporters we rekenen ook dan weer op jullie! Bij genoeg opgave staat er een bus voor jullie klaar! Dus geef je allen op!

gh @ VoV, verslag van Patrick te Vaarwerk, trainer coach Tornado D1.