Hands-Up wint de strijd om de 2e plek

VoV, 16-10-2017. 9:46 uur. Ook in de vierde wedstrijd van het seizoen pakt Hands-Up de overwinning, dit keer met 3-1. In een wedstrijd gekenmerkt door veel pass-fouten door beide teams, maakte Kraftwell SR een betere start dan de thuisploeg. De gasten uit Roosendaal wisten met veel power gaten te vinden in de Berlicumse verdediging en won de eerste set overtuigend met 20-25.

In de tweede set wist Hands-Up aan de hand van Tomas van Woerkom de wedstrijd te kantelen. Met gevarieerd spel op het midden en sterk serveerwerk wist hij het vuurtje aan te wakkeren voor Hands-Up. De thuisploeg kwam beter in de wedstrijd en in het verdere verloop van de wedstrijd was Kraftwell SR de ploeg die in de achtervolging moest. Hands-Up wist de overige sets met 25-17 25-20 en 25-20 te winnen én de tweede plek in 2e divisie zuid te veroveren.

Na de herfstvakantie staat er een onvervalste topper op het programma. De nummer 1 tegen 2 op de ranglijst spelen tegen elkaar in Reuver. EMD-Tooling heeft nog geen set verloren deze competitie, maar in het verleden is Hands-Up een ‘angstgegner’ gebleken.