Videoverslag van Olhaco vs Cito.

VoV, 17-10-2017. 4:38 uur. Het was een lange Topdivisiewedstrijd tussen de Witte Olhaco en Pelster / Cito in Hoogeveen, mede omdat er veel gedweild moest worden. De belijning werd vochtig en daardoor gleden spelers af en toe weg. Gelukkig zijn er geen blessures ontstaan en kon de wedstrijd op een sportieve manier worden uitgespeeld.

De heren van Olhaco wisten zichzelf net weer op tijd scherp te krijgen, nadat ze een 1-0 voorsprong ( 25-16) in sets zagen veranderen in een 1-2  achterstand ( 19-25, 22-25).  De 4e set werd een set waarin de mannen uit Zeist geen antwoord hadden op de servicedruk en aanvalskrachten van Olhaco (25-11). Een 5e set was nodig om een beslissing te krijgen, hierin bleek Olhaco net over iets meer (15-13) adem te beschikken. En dus 2 punten voor de thuisclub, Cito moest genoegen nemen met 1 punt.

Videograaf Marius Verwoert selecteerde voor u de hoogtepunten uit de door hem vastgelegde wedstrijd. Via onderstaande links kunt u de beelden nog eens bekijken als u erbij aanwezig was of voor het eerst zien als u er niet was.