VVU D1 sloot 2019 op goede manier af

VoV, 17-12-2019. 5:11 uur. Afgelopen zaterdag was het alweer onze laatste wedstrijd van 2019. We speelden thuis tegen SV Dynamo uit Apeldoorn. We waren niet van plan het jaar met een verlies af te sluiten en gingen met volle focus de wedstrijd in.

In de eerste set begonnen Bianca en Ilse (pl), Ellemijn en Laure (mid), Lynn (dia), Leanne (sv) en natuurlijk ook Rianne (lib). Met veel servesdruk en weinig fouten maakten we een grote voorsprong en wonnen we de eerste set met 25-11.

Met veel zelfvertrouwen begonnen we aan de tweede set, maar de speelsters bij Dynamo lieten zich niet kisten en gingen harder werken. Al snel stonden ze met 4-9 voor. Een dubbele wissel aan de kant van VVU. Robin (sv) en Susan (dia) kwamen erin en brachten goede energie in het veld. Later werden Marit (mid) en Jesca (pl) er ook ingewisseld om het team te versterken. Een harde pipe aanval van Jesca en een paar mooie serves van Marit, maar helaas lukte het de meiden niet om de wedstrijd om te draaien en verloor VVVU de tweede set met 15-25.

In de derde set stonden Bianca, Leanne en Lynn weer in het veld. De koppies stonden weer op scherp en er werd weer met volle overtuiging gevolleybald. Er werd aan beide kanten goede strijd geleverd, maar VVU won de set met 25-19.

De vierde set begon weer met een achterstand bij VVU. De meiden moesten hard werken om de bal op de grond te krijgen bij Dynamo. VVU kwam goed terug en wonnen uiteindelijk de vierde set met 27-25.

Winst in Utrecht, een mooie manier om 2019 af te sluiten. De volgende wedstrijd is op 11 januari en die spelen we tegen Sudosa-Desto D1 in Assen.