Vizier op volleybal

 

3-0 winst en traantjes bij laatste thuisduel VoCASA D1

VoV, 21-03-2022. 4:36 uur.  De derde wedstrijd in een week, dit keer tegen Volley Tilburg D1, in het mooie Nijmegen. DJ Michiel was er weer om een feestje te bouwen. Het werd een wedstrijd met een bijzonder randje en wat tranen.

De eerste twee sets speelden we prima, konden we de druk goed bij de tegenstander leggen, speelden we aanvallend en maakten we de door ons gecreëerde kansen af.

De eerste set wonnen we met 25-22 en de tweede set wonnen we met 25-20. De derde set was wat spannender. We maakten wat meer eigen fouten en Tilburg scoorde mooie aanvallen. Bij 24-24 kregen we het wel een beetje warm, omdat er ook nog twee publiekswissels op de planning stonden. Gelukkig wisten we het af te maken en ook deze derde set binnen te slepen (29-27).

Zoals eerder benoemd, was deze wedstrijd er een met een bijzonder randje. Het was namelijk onze laatste thuiswedstrijd van dit seizoen, maar voor Marloes, Nikki en Goran was dit de laatste thuiswedstrijd bij VoCASA D1. Na heel wat mooie jaren bij VoCASA, hebben deze drie toppers gekozen om hun tijd in andere dingen te gaan steken. Wij zijn natuurlijk ongelofelijk trots op ze, gaan ze ontzettend missen in en rond het veld en willen ze stuk voor stuk enorm bedanken voor al hun inzet, enthousiasme en teamgevoel.

Het bestuur deed nog een mooi woordje voor onze toppers en daarbij werd ook een traantje gelaten. Na zo veel mooie jaren is dat natuurlijk ontzettend begrijpelijk. Gelukkig mogen we nog vijf uitwedstrijden spelen met Marloes, Nikki en Goran en volgt er nog een mooie afsluiting met het team, voordat we echt afscheid van deze drie in het Paars moeten nemen.

Ook bedanken we onze Joop van het mooie sportcafé in onze zaal, dat er altijd lekker eten en drinken klaar staat op bestelling tijdens het seizoen!  #Joopieeebedankt💜

Zaterdag aanstaande, 26 maart, spelen we om 19:30 uur in Bergambacht tegen Bende Services Thor Dames 1! Als je zin hebt in een roadtripje, dan ben je natuurlijk van harte welkom om ons te zien shinen! #HUPPAARS💜

gh @ VoV, verslag van en foto via Lotte van Hal, VoCASA Dames 1.