Vizier op volleybal

 

Van der Ham / Vismans gaan voor podium!

VoV, 23-06-2018. 6:10 uur. Jannes van der Ham en Sven Vismans hebben zich voor de halve finale geplaatst op de FIVB World Tour in Manavgat. In de Turkse badplaats wonnen de Nederlanders gisteren van Turkije en België en later in de kwartfinale wederom van Turkije. In de halve finale van het Één ster toernooi staan Van der Ham en Vismans vanmorgen tegenover de Brazilianen Oscar en Luciano.

Het BTN duo begon gisteren met hun tweede pouleduel tegen het Turkse duo Burak / Baytemur. Vol overtuiging wonnen de Nederlanders met 21-13 en 21-10. In de volgende ronde namen ze het de Belgen Vandecaveye en Vandecaveye. Weer werd er zonder al te veel problemen gewonnen, nu werd het 21-17 en 21-15 voor de Nederlanders.

In de kwartfinale stond er een mooie wedstrijd op het programma. De lokale favorieten, Ozdemir en Cebeci, gaven alles, maar moesten hun meerdere erkennen in de Nederlanders die vooral in de side – out erg sterk waren. Met 21-15 en 21-16 veroverden Van der Ham en Vismans een ticket voor de halve finale in Manavgat.

Vanmorgen om 10:00 uur staan ze tegenover het de Brazilianen Oscar en Luciano. Voor Van der Ham en Vismans een ultieme kans op revanche, want donderdag verloren ze in de poule nog met 16-21 en 24-26 van hen.

gh @ VoV, bron Nevobo. Foto FIVB.