Vizier op volleybal

 

KroonVisserToernooi op 29 augustus a.s.

VoV, 02-04-2020, 4:39 uur. Beste volleybalvrienden, ondanks de vreemde periode waar we met zijn allen nu in zitten, wordt er stiekem toch al naar volgend seizoen gekeken. Sterker nog, door de tijd welke we nu “over” hebben is de focus wellicht al meer en sneller naar het komende seizoen gericht dan normaal in deze tijd.

Zo ook de organisatie van het KroonVisserToernooi, wat hard op weg is naar haar eerste jubileum editie. Dit jaar de 9e variant! We hopen ook in 2020 op een prachtig deelnemersveld, wat hopelijk allemaal met elkaar in de zaal mag staan! Het toernooi vindt (onder voorbehoud van alle Corona-maatregelen) plaats op zaterdag 29 augustus.

Ons concept is vrijwel hetzelfde gebleven: Alle herenteams uit de Ere-, Top- en eerste divisies zijn van harte uitgenodigd op ons jaarlijkse voorbereidingstoernooi. Traditiegetrouw doen er ook altijd enkele buitenlandse teams mee van een gelijkwaardig niveau.

Net als vorig jaar stellen we een max aantal deelnemers (32 teams) wat het toernooi kan huisvesten. Hiermee hopen we de kwaliteit te waarborgen en de reistijd tussen de twee sporthallen te minimaliseren. We spelen weer in Sporthal de Stoep en in Sporthal de Basis.

Ook de tijden zijn gelijk: Tussen 12:00 en 21:00 vinden de wedstrijden plaats, waarbij je zelf kunt aangeven in welk tijdvak (vroeg, laat, wel of geen wedstrijden rust?) je wilt spelen. Ook kun je weer aangeven tegen welke teams je liever niet zou spelen, omdat je deze bijvoorbeeld al elders in de voorbereiding tegenkomt.

Voor slechts € 50,- inschrijfgeld ben je verzekerd van:

– Minimaal drie wedstrijden van twee sets op hun eigen niveau onder leiding van twee nationale topscheidsrechters.

– Spelen in twee van de meest bekende (en beruchte) sporthallen van Nederland: De Stoep en De Basis.

– Twaalf consumptiemunten.

Het KroonVisserToernooi wordt weer een mooie kans voor de echte volleyballiefhebber om gratis en voor niks de crème de la crème van het Nederlandse mannenvolleybal te zien spelen in Sliedrecht.

Voor de volleyballers een prachtige kans om weer eens even lekker bij te kletsen met iedereen en te kijken hoe elk team er voor staat, zo vlak voor de competitie.

De inschrijvingen zijn vanaf nu dus officieel geopend en mogen naar:
Roy Kroon
0613103312 of roykroonvolleybal@gmail.com (let op, nieuw emailadres!)

Via de site www.sliedrechtsport.nl/volleybal/toernooien/kroonvissercup kun je steeds de tussenstanden bekijken van de reeds aangemelde teams.

gh @ VoV, met sportieve groet en blijf allen gezond, Jan Willem de Visser en Roy Kroon.