Vizier op volleybal

 

CL: Verlies voor Ahyi en van Schie

 

VoV, 18-02-2022. 6:33 uur. Roeselare moest gisteravond nog hun laatste wedstrijd in de Champions League afwerken. Daarvoor speelden ze opnieuw, net als de met 2-3 gewonnen wedstrijd van eergisteren, in Bulgarije tegen Hebar Pazardzhik. Deze keer zat er geen positief resultaat in, de ploeg van Ahyi en van Schie verloor met 3-0 via de setstanden 25-21, 26-24 en 25-20.

De thuisploeg behaalde het voordeel uit de blokpunten (12 om 5) en de lagere foutenlast (12 om 18). Roeselare scoorde twee aces meer, terwijl de teams elkaar met de aanvallende scores in evenwicht hielden. Ahyi maakte 2 punten, van Schie liet er 9 noteren.

Roeselare, dat al uitgeschakeld was voor de laatste acht, sluit de poule op de derde plaats af. Met twee gewonnen en vier verloren duels.

Ook in poule D werden de laatste wedstrijden, die ook niet meer van invloed waren op kwalificatie voor de kwartfinale gespeeld. BR Volleys en Zenit Saint Petersburg waren al verzekerd van dat ticket. Gisteravond eindigde hun onderlinge duel in een 3-2 zege voor BR Volleys, Lisboa boekte tegen Novi Sad hetzelfde resultaat.

gh @ Vizier op Volleybal. Foto CEV.