Vizier op volleybal

 

Afscheid en open trainingen bij Armixtos D1

VoV, 02-05-2022. 15:44 uur. Aan het einde van de uitwedstrijd tegen Next Volley lagen de bloemen klaar: een momentje om stil te staan bij het afscheid van Mallory, Lindsay en Maureen. Zij zullen na de zomer niet meer terugkeren in de hoofdmacht van het damesteam van Armixtos. Met een paar mooie woorden van aanvoerster Lotte, een enkel traantje en de overhandiging van de bloemen was het moment daar: Mallory, Lindsay en Maureen bedankt voor jullie inzet, volleybalkwaliteiten en gezelligheid!

En doorrrr … nu ook vooruitkijken. Alhoewel we met minder punten zijn geëindigd dan gehoopt, is het nog steeds de intentie om volgend jaar Topdivisie te gaan spelen. Of dat werkelijk gaat lukken is afhankelijk van verschillende factoren. In mei gaat er in elk geval gewerkt worden om de selectie voor volgend seizoen op peil te brengen. Op de maandagen 9, 16 en 23 mei van 19.00 tot 21.00 zijn er open trainingen in Sporthal De Pijp, vlakbij de Noord-Zuid-lijn.

Dus wil je volgend seizoen hoog in de Eerste Divisie of misschien wel Topdivisie gaan spelen en zoek je een club in het bruisende Amsterdam, denk dan zeker aan Armixtos-dames-1. Ook dus een goede optie als je na de zomer in Amsterdam gaat werken, wonen en/of studeren.

Heb je belangstelling om te komen meetrainen laat het even weten aan trainer-coach Sandor Rieuwers (06-53 17 28 23) of aanvoerder Denise Baas (06-45 99 95 16). Je bent van harte welkom!

gh @ VoV, bericht: Armixtos Dames 1, foto: Eric Visch