Vizier op volleybal

 

Alsnog promotie voor Madjoe Heren1

VoV, 12-09-2018. 19:00 uur. Madjoe Heren 1 is alsnog gepromoveerd naar de 2e divisie. Nadat vorig seizoen promotie naar de 2e divisie op een haar na werd gemist, kwam nu het verzoek van de Nederlandse Volleybal Bond om een opengevallen plaats in de 2e divisie regio noord  in te vullen. Dit was voor volleybalvereniging Madjoe geen gemakkelijke keuze omdat de regio noord gespeeld wordt in Friesland, Groningen en Drenthe. Hierdoor worden de reisafstanden behoorlijk groter en loopt het thuisprogramma niet meer samen met die van Dames 1. Na intensief overleg tussen bestuur, de Technische Commissie, trainers en spelers is toch unaniem besloten deze kans met beide handen aan te pakken.

Volleybalvereniging Madjoe is bezig met op verschillende vlakken verbeteringen aan te brengen in de organisatie. Zo is er vorig seizoen gestart met een Volleybalschool voor de eigen jeugd. Meer trainen onder begeleiding van goed opgeleide trainers. Daarnaast worden de trainers van Madjoe geschoold door top trainer Koos Klein. Koos is onder andere trainer geweest van jeugd en jong Oranje. En de jongste jeugd, CMV, wordt met ingang van dit seizoen getraind door top trainster Anouk van Geenen, gespecialiseerd in het trainen van de jongste jeugd.

Kortom, Volleybalvereniging Madjoe heeft ambitie en daar past promotie van het 1e herenteam naar de 2e divisie prima in. Dit is goed voor de club, de spelers en voor het gehele volleybal in de regio.

De mannen beginnen de competitie op 22 september met een uitwedstrijd tegen en in Bedum. Op 29 september spelen zij voor het eerst thuis tegen het 2e team van landskampioen Lycurgus uit Groningen. De wedstrijd wordt gespeeld in Sporthal de Drecht en begint om 16:00 uur.

gh @ VoV, bron en foto via Nico Brandsen, Madjoe.