Vizier op volleybal

 

Anna Mebus van Griekenland naar Finland.

VoV, 24-04-2023. 10:30 uur. Na volleybalavonturen in Zwitserland, Duitsland en Griekenland zoekt Anna Mebus het geografisch hoger op. Zij verruilt Lamias in Griekenland voor Liiga Ploki in Finland, dat afgelopen seizoen in de reguliere competitie als zevende eindigde en in de kwartfinale van de play-offs om de titel werd uitgeschakeld.

“Ik koos voor Liiga Ploki omdat ik goede verhalen heb gehoord over het volleybal daar en de gemeenschap eromheen. Ik breng veel energie, enthousiasme en concentratie met me mee! Ik hoop dat we een geweldig seizoen hebben met veel goede momenten, Hopelijk kunnen we meedoen voor de medailles! Als tweede spelverdeelster heeft haar nieuwe club Noora Hakonen vastgelegd.

gh @ Vizier op Volleybal. Foto LiigaPloki.