Apollo 8 D1 begon seizoen met driekamp

Apollo8Mascotte

VoV, 27-08-2017. 18:44 uur. Afgelopen zaterdag heeft Ecare Apollo Dames 1 de eerste driekamp gespeeld. Na twee weken hard getraind te hebben, mochten ze gisteren aantreden tegen Alterno II en US Amsterdam.

De eerste wedstrijd speelden we tegen Alterno. In de eerste helft van de voorbereiding hadden we al eens tegen ze gespeeld, dus het was niet geheel onbekend. We begonnen goed en gingen volle bak aan de slag om te laten zien wat we de afgelopen twee weken hebben opgebouwd en aan gewerkt hebben. Helaas kwam er door slordige foutjes steeds een te vroeg einde aan de sets. De eerste twee verloren we nipt. Daarna werd het beetje voor beetje beter en de foutenlast werd steeds lager. De laatste twee sets hebben we gewonnen. De eindstand van deze wedstrijd was 2-2.

Na een heerlijke pasta gegeten te hebben, speelden we onze tweede wedstrijd tegen US uit Amsterdam. Deze wedstrijd hadden we veel up’s en down’s. We begonnen goed, maar waren niet meer zo geconcentreerd als in de eerste wedstrijd. We verloren de eerste set, pakten de tweede set en daarna had US de touwtjes in handen. We knokten nog wel, maar een overwinning zat er niet meer in. De laatste twee sets verloren we en daarmee ook de wedstrijd met 3-1.

We hebben een goed gevoel overgehouden aan het driekamp. De komende weken gaan we weer volle bak trainen en weer verder bouwen aan het team. De selectie was zaterdag niet helemaal compleet. Lieke en Lindy hebben meegedaan met ons, bedankt daarvoor!

Volgend weekend gaan we op teamweekend naar Sneek. De week daarna zullen we op zondag 10 september in de Veste een driekamp spelen tegen Taurus en Sneek ll. Hopelijk zien we jullie dan!

gh @ VoV. Bron Ecare Apollo 8 dames 1. Foto Manon van den Berg.