Vizier op volleybal

 

Armixtos gist wie verlies gejinxt heeft

VoV, 11-03-2019. 11:36 uur. Zaterdag 9 maart 2019, precies een maand na de vorige wedstrijd, mochten we weer aan de bak. Het was tijd voor nummer 1 tegen nummer 2. Thor uit Bergambacht is het enige team wat van ons wist te winnen dit seizoen, dus het was tijd voor revanche.

De afgelopen 4 weken hebben we goed voorbereid, een deel van het team ging op wintersport, waar anderen juist de zon opzochten, er werd gecarnavald, we keken ter inspiratie naar de wedstrijd van Ajax tegen Real Madrid en uiteraard hebben we ook getraind. 🙂

De dag van de wedstrijd was er de nodige sinterklaasspanning, zoals onze coach dat noemt. Geen echte zenuwen maar vooral enthousiasme. Er werd veel publiek verwacht en we wilden graag een mooie pot neerzetten.

We troffen een goed Thor dat scherp in de wedstrijd zat, veel servicedruk had en voor elke bal ging. Zelf speelden we ook een goede wedstrijd, maar lieten het op belangrijke momenten afweten, waardoor we uiteindelijk aan het kortste eind trokken. Eindstand 1-3.

We zullen nooit weten wie het gejinxt heeft. Of het lag aan het missen van Simone ’s geluksstring,  Lotte die om half 7 al wakker was, Robert die ineens met het ov kwam, Nienke die 0.0 bier dronk op de vrijmibo van werk, Laura die een zilver en gouden oorbel in had, Denise die haar avondprogramma zou laten afhangen van de wedstrijd, Marscha die al kracht verspilde door onderweg naar de hal iemand te helpen die was gevallen, Marjo die vergat te stofzuigen, Edward die z’n baard eraf haalde, Iris die een veel te gezonde salade at voor de wedstrijd, Emma die voor de wedstrijd de carrièrebeurs bezocht, Malou die zaterdag Netflix uitspeelde, Lindsay die voor de wedstrijd nog vergaderde, onze Thor blauwe douchehanddoeken of de 2e scheids die z’n dag niet had.

Wat we wel weten is dat we onze kop niet laten hangen. We hebben een klap gehad van Thor ’s hamer, maar we staan weer op en kijken verder naar de volgende wedstrijd die voor as donderdag al op het programma staat. We bezoeken Irene D1 en kunnen bij winst de 1e plek weer terug pakken.

Graag willen we alle supporters bedanken die er zaterdag bij waren! Het bleef nog lang onrustig in sporthal de Pijp..

gh @ VoV, verslag door Nienke Halma. Armixtos Dames 1. Foto Jan van den Noort.