Armixtos gunt VC Wik Groot-Ammers geen punt

VoV, 08-11-2021. 12:42 uur.  Afgelopen zaterdag stond voor ons de derde uitwedstrijd gepland. Of was het onze 6e uitwedstrijd? Voor ons maakt het in ieder geval niet meer veel uit. We hebben in de afgelopen drie maanden zo veel verschillende sporthallen van binnen gezien, dat een uitwedstrijd voor ons niet meer als nadeel wordt gezien.

Wik stond op het programma en in onze nieuwe shirts, gesponsord door: ‘Hagemeijer Vloeren’, begonnen we de wedstrijd met Lindsay, Lisa, Mallory, Masu, Maureen, Lotte en als libero Denise.

We beginnen wat slordig, maar stellen na 5-1 achter, orde op zaken. De ballen worden er lekker in gehakt of tactisch weggelegd en vanaf de servicelijn zijn Masu en Maureen niet te houden. De eerste set winnen we 25-16. In de tweede set gaat het eigenlijk ook gemakkelijk. Wik maakt veel fouten in de opbouw waardoor we veel kansen krijgen om het aanvallend af te maken; 25-15.

Denise houdt het team scherp bij de veldwissel voor de derde set. Sandor gebruikt in deze set ook alle wissels. Sarah serveert de tegenstander zoek en we winnen met 25-18. De winst is in ieder geval binnen, maar dat bonuspunt haal je in die 4e set. We beginnen wat ongeconcentreerd en daardoor sluipen er foutjes in. Wik staat 22-19 voor, maar we weten dat wij van een achterstand kunnen vechten. Door goed blokkerend werk en snoeiharde sprongservices van Luke komen we op gelijke hoogte. Lotte slaat op 25-24 de bal snoeihard rechtdoor. 4-0 winst!

Volgende week mogen we dan eindelijk onze eerste thuiswedstrijd in sporthal ‘de Pijp’ spelen. Voor een aantal teamies de eerste keer in de Pijp. We hopen op een mooie eerste ervaring! Met in ieder geval winst en een mooie sfeer.