Armixtos in twee dagen 8 punten rijker,

VoV, 15-03-2022. 11:08 uur. Na 105 dagen geen wedstrijd gespeeld te hebben hadden we het geluk om direct binnen 48 uur na onze eerste overwinning de tweede wedstrijd te spelen. Dit resulteerde in een tweede 3-1 overwinning, dat dus 8 punten in twee dagen opleverde!

Maandagavond 19:30 uur startte deze tweede wedstrijd, thuis tegen Zaanstad met zelfs ook wat publiek op de tribune! Heerlijk om weer thuis te kunnen spelen in onze vertrouwde hal. We startte met de opstelling waarmee we zaterdag geeindigd waren, met een kleine verschuiving op het midden. Lindsay, Luke, Maureen, Lisa, Denise, Lotte en onze gloednieuwe libero Nikki ten Asbroek stonden te trappelen om te beginnen.

We vlogen dan ook uit de startblokken met een 6-0 voorspong en konden dit de gehele set vasthouden. Met goed serveer werk konden we het Zaanstad lastig maken en wonnen we deze set redelijk gemakkelijk met 25-19.

De tweede set kwam Zaanstad beter in de wedstrijd en waren we aan elkaar gewaagd. Er werd gevochten voor ieder punt wat ook een aantal mooie rally’s voor het publiek opleverde. In de lange rally’s was het stuivertje wisselen wie hem won, maar we bleven goed serveren, blokkeren en aanvallen en zo haalde we de tweede set binnen met 25-17.

De derde set kwam Masu het veld in voor Luke en trokken we de lijn door van de tweede set, Lindsay wist haar aanvallers goed te bedienen en zo konden we makkelijk scoren. Met 25-14 wisten we deze set dan ook binnen te halen.

En dan de beroemde vierde set.. Sandor plaatste wat wissels voor nieuwe energie maar het was duidelijk Zaanstad die de meeste energie over had. Passend hadden we het lastiger en we kwamen ook lastig tot scoren. We kwamen niet meer over deze maandagavond dip heen en zo verloren we deze set met 20-25.

Maar niet getreurd, over 4,5 dag staat alweer de volgende wedstrijd op het programma! Om 15:00 spelen we thuis tegen Utrecht, altijd een leuke tegenstander. Tot dan!

gh @ VoV, verslag van Lotte Hess, Armixtos Dames 1.