Armixtos kan wedstrijd vs. Ledûb niet omkeren

VoV, 15-12-2022. 13:08 uur. Na een heerlijk vrij Sinterklaasweekend en een turbulente trainingsweek reden we vol goede moed richting het zuiden, naar Budel toe!

De starting-7 was als volgt: Esmé (SV), Tessa (DIA), Luke en Denise (P/L), Lisa en Jessica (MID) en Nikki (L). We startten scherp en hadden al snel een 4-8 voorsprong. Tessa scoorde mooie ballen op de diagonaal, Luke was scherp aan het net op linksvoor en er werden veel ballen verdedigd. Aan de andere kant kwam Ledûb ook beter in hun spel en ging hun servicedruk omhoog, waardoor wij het wat lastiger kregen. Sandor probeerde het tij nog te keren met een aantal wissels, maar het mocht niet baten. We verloren de eerste set met 25-19.

Koppies omhoog en op naar de tweede set. De opstelling bleef hetzelfde en na een mindere start gingen we verder hoe we de eerste set begonnen. Harde aanvalspunten werden afgewisseld met slimme balletjes en onze servicedruk ging omhoog. Het blok werd goed neergezet door de middens en Nikki verdedigde alle ballen van de vloer. We kwamen in een flow en wonnen deze set (20-25).

Nu door…! Helaas keken we al snel tegen een achterstand aan. Op 14-9 nam Sandor nog een time-out, maar Ledûb kwam steeds meer tot scoren, waar wij de bal lastiger op de grond kregen. We verloren deze set met 25-16.

De vierde set was eigenlijk een kopie van de derde set. Masu kwam er nog in voor Denise, Luke scoorde aan de lopende band, maar Ledûb scoorde meer, waardoor we ook deze set verloren met 25-19.

Dit betekende helaas een 3-1 nederlaag, maar gelukkig hadden we iets leuks om naar uit te kijken, namelijk een avondje stappen in Tilburg. Al snel waren we de wedstrijd vergeten en bleef het nog lang gezellig…

gh @ VoV, verslag van Armixtos Dames1. Foto Eric Visch.

PS: meer wedstrijdfoto’s door Eric Visch staan onder DEZE LINK