Vizier op volleybal

 

ATC en DSVD bouwen aan een groots team

VoV, 04-12-2017. 6:25 uur. In navolging op het eerdere bericht over de samenwerking van 28 juni 2017 tussen ATC en DSVD en kan ik U allen het volgende berichten.  ATC en DSVD mannen,  die zich samen  begeven binnen het veld van 81 meters, ……vanaf dag 1 was het direct een successtory.  Niet alleen omdat er enkel  en alleen de WIL was, nee nog meer de discipline tijdens de training. Het gevoel  dat veldverdediging er toe doet en dat een ieder openstaat voor  de keuzes die trainer  Ron de Jong maakt.  Nieuw en vooral Anders.

Het ANDERE trainen … ja wat is dat dan????  Waar onbewust aan gewerkt is het accepteren van datgene wat je medespeler juist wel of iets minder beheerst. Gevoel van respect voor elkaar en daardoor ongemerkt werken aan het vertrouwen binnen het team.

Tijdens de warming Up doen we ook soms Bodycombat!!!  (zie youtube filmpjes).  Het werpt zijn vruchten af; spelers als Sake Bloemhof en , Remco Paulsen die twee  jaar geleden nog twee klassen  lager speelden,  hebben zich m.n. in de servicepass enorm ontwikkeld. De ervaren spelverdeler  Bart Kolthof  heeft maximale concurrentie van  Klaas Obermeijer, en met drie aan elkaar gewaagde midspelers,. Martin Post,  Roy Menkens en Dick Hamming………. U raadt het al, jammer genoeg mogen er maar 6 in het veld staan.

Wat een plezier  geeft het je als trainer om te zien dat de grote man Jimmie Korf zijn spinopslag nu zo  ontwikkeld dat iedere tegenstander het liefst de uithoek van het veld inkruipt. Iedere maandagavond is  het een klein trainingsfeestje in Deurningen voor de man die zoveel geleerd heeft en met passie iedereen  altijd motiveert, het gaat om  Michiel Post, man met de beste service in ons team en iemand die heeft laten zien dat het grootste talent bij volleybal wel is de WIL om je te ontwikkelen.

Genoeg eerlijke  woorden over dit mooie team, a.s. Maandagavond  training in Deurningen, van Koprol tot Blok  en van Handstand tot Smash, ATC / DsvD doet het allemaal maar  blijft gewoon.

Wil je met onze subtoppers een keer meetrainen mail dan naar Rondejong65@hotmail.com .

Wij allen bouwen verder met twee kleine verenigingen aan een groots team.

gh @ VoV, bron en foto Ron de Jong