Balen voor Tornado dames 1

VoV, 18-03-2019. 10:06 uur. Op vrijdag 15 maart werd de wedstrijd Set-Up tegen Tornado gespeeld. Met gezonde spanning gingen de dames uit Geesteren naar Ootmarsum toe. De tribune was goed gevuld met de supports van beide ploegen. Om half negen klonk het beginsignaal van de scheidsrechters, de wedstrijd begon. In de eerste set ging het gelijk op. Tornado kwam zelfs op een kleine voorsprong. Helaas liet Tornado het in de laatste fase hangen en nam Set-Up de overhand en won deze set met 23-25.

Tornado richtte zich op en was  nog gemotiveerder om de volgende set te pakken. We begonnen sterk en zetten druk neer met veel scorende aanvallen.  Met als resultaat dat de set werd gewonnen met 25-20.

De derde set begon Tornado redelijk, de set ging daarom ook gelijk op. Aan beide kanten werd het spel goed en mooi gespeeld en Tornado nam de voorsprong.  Echter liet Tornado het aan het eind van de set even afweten. Set-Up nam het initiatief  over en kwam steeds dichterbij.  Tornado probeerde de set naar zich toe te trekken maar tevergeefs, Set-Up pakte de set met 27-25.

De laatste set begon Tornado niet goed, er werden veel eigen fouten gemaakt waardoor Set-Up op een voorsprong kwam. Deze set werd gewonnen door Set-Up met 25-13. Tornado dames 1 baalt van de nederlaag, toch willen we alle supporters bedanken voor de steun tijdens de wedstrijd tegen Set-Up.

Volgende week staat er een belangrijke thuiswedstrijd op het programma tegen Twente ’05 DS1. Tornado zal deze wedstrijd spelen om 16:00, hopelijk tot dan!