Vizier op volleybal

 

Beachvolleybal op topniveau

VoV, 06-04-2021. 6:44 uur. Vijf teams, trainend op de Copakadijk, konden voor het eerst hun krachten meten tijdens het traditionele paastoernooi bij Beachsport Vereniging Werkendam. Dit toernooi werd wegens corona afgewerkt met alleen leden, en zonder publiek.

Toch was het mooi om te zien hoeveel zin de toppers hadden om weer in officiële wedstijden uit te komen, na maandenlang in kleine groepjes getraind te hebben. Na spannende poulewedstrijden en een finaleronde was het uiteindelijk het team Lynn van Mill/Jill Weeda dat het hoogste treetje van het podium mocht beklimmen. Het zilver ging naar Sarah van Esch/Anique Tavenier, terwijl het nieuwe team Julia Kee/Rianne Stok tekende voor het brons.

Deze wedstrijden vormden een mooie opmaat voor de beachcompetitie, waarvan we hopen dat deze komende zomer gespeeld mag gaan worden, en waar we deze teams zeker in de top- en eredivisie gaan tegenkomen.

gh @ VoV, bron René van der Giessen, Beachsportvereniging Werkendam. Foto Weeda Media.  Op het podium, van links naar rechts Anique Tavenier, Sarah van Esch, Lynn van Mill, Jill Weeda, Rianne Stok en Julia Kee.