Belangrijk punt voor VCV bij CAS-CRM

VoV, 06-04-2018.  7:53 uur. Gisteravond haalde MKB Accountants / VCV één van hun achterstallige wedstrijden ten opzichte van de overige teams in de Topdivisie in. Tegenstander was CAS-CRM, dat thuisvoordeel had.

Het werd een vijfsetter, die door de thuisploeg in de vijfde set met 17-15 werd beslist. Daarvoor had VCV met 14-25 de verlenging afgedwongen.  De 0-1 voorsprong via 20-25 in de eerste set waren ze in de tweede en derde set via 29-17 en 25-21 kwijtgeraakt. CAS-CRM komt door deze overwinning op 20-29 en heeft hiermee handhaving veilig gesteld.

Voor VCV was het ene puntje erg belangrijk om uit de buurt van de degradatiezone te blijven. Ze staan nu op 18-23, onder hen staan Cito met 19-19, Compaen met 19-16 en Olhaco met 19-15. Morgen gaat VCV bij de Witte Olhaco op bezoek en speelt Cito thuis tegen Compaen. Olhaco liet weten, met een smiley aan het eind van de zin ”onze messen voor zaterdag om de rode lantaarn weer over te dragen zijn geslepen.”