Belangrijke zege Sudosa-Desto D2 bij VoCASA.

VoV, 22-01-2024. 10:12 uur. Zaterdag 20 januari. De eerste uitwedstrijd van de tweede helft van het seizoen. Op het programma stond de wedstrijd tegen VoCASA D1 in Nijmegen. Het beloofde een spannende wedstrijd te worden.

Het eerste fluitsignaal klonk om 17:00 uur. We begonnen de wedstrijd met Fleur, Ellen, Aimée, Susan, Suzanne, Lieke en Femke. We begonnen scherp aan de wedstrijd en kwamen gelijk op een flinke voorsprong. Met daarin een goede service en een goede verdediging. Daarmee trokken we de eerste set naar ons toe met een stand van 21-25. Op naar de tweede set.

De tweede set liep het steeds gelijk op en vochten we af en toe tegen een kleine achterstand aan. Hierbij had onze Femke 2 supermooie aces en daarna kwam een kleine domper en sloeg ze de bal goed onder het net door. Daarna kwamen we wel goed terug. We kregen de ballen weer goed op de grond en ons block en de verdediging stond weer sterk. Hiermee wonnen we de tweede set overtuigend met 18-25.

We begonnen de derde set met de goede focus. We waren weer heel gelijkwaardig aan elkaar en het liep telkens weer gelijk met elkaar op. We serveerden weer goed en zorgden voor een goede druk op de tegenstanders. Zij kregen hier geen goede grip op. Uiteindelijk kwamen we bij belangrijke punten en konden we met een goede service de set naar ons toe trekken.

Hierbij maakte Femke haar kleine fout service weer goed en serveerde ze de set en daarmee de wedstrijd met een ace uit. Deze set wonnen we ook overtuigend met 19-25. Een mooie en belangrijke 0-3 overwinning.

Aankomende week gaan we weer hard trainen voor de wedstrijd van aanstaande zaterdag. Dan spelen wij thuis tegen Donitas D1 om 13:30 uur. Zien wij jullie daar?

gh @ VoV, verslag door Romijn, Sudosa-Desto D2. Foto Erwin Pranger.