Vizier op volleybal

 

Casco Montage VOF langer sponsor VVH H1

logoVVHrszVoV, 19-05-2017. 6:21 uur. Voor komend seizoen heeft Volleybal Vereniging Harlingen overeenstemming bereikt met  Casco Montage VOF om als teamsponsor van het eerste herenteam aan te blijven. Hierdoor blijft het voor de club financieel mogelijk om zonder al te forse contributieverhogingen het team in de landelijke tweede divisie te laten uitkomen. 

Afgelopen seizoen was het eerste jaar dat het eerste herenteam van VVH in de tweede divisie uitkwam, na vele jaren in de derde divisie te hebben gespeeld. De kosten die deze promotie met zich meebracht waren aanzienlijk, waardoor gezocht werd naar een teamsponsor . Deze werd gevonden in Casco Montage, het bedrijf van eigenaren Fedor Lommerse en Danny van Heerden. Het bedrijf verbond zijn naam aan het team, waardoor het team in de competitie uit kwam als “Casco Montage/ VVH heren 1.” Deze naam zal het team dus ook komend seizoen dragen. 

In de samenstelling van de ploeg verandert weinig.  Midaanvaller Ignarts Bakker doet een stap terug naar het tweede en VVH is nog extern zoekende naar een passer-loper. Verder kan nieuwe trainer Richard Kumbangsila beschikken over Ewout Schat en Johannes Bult als spelverdelers, Koen Sikkema en Reinier Kwast als diagonaalaanvallers, Meindert Paul Kwast, Sjoerd Tekstra en Stefan de Jong als midblokkeerders, Rik Sijtsma en Marnik Agema als buitenaanvallers en Hedzer Wiersma als libero.  

gh @ VoV, bron Reinier Kwast, VVH.