Cirkel verslaggeving Sudosa vs US is rond

VoV, 22-10-2019. 17:30 uur. Voor wat betreft de verslaggeving van de wedstrijd in de Topdivisie van afgelopen weekend tussen Koffievoordeel.nl Sudosa – Desto vs Pharmafilter US is de cirkel rond. Na de fotoreportage van John van Geenen, de videosamenvatting van Marius Verwoert en het verslag van de ploeg uit Amsterdam kunnen we u onderstaand nu ook het verslag van de thuisploeg aanbieden.

“Na het verlies van Orion (of van onszelf) waren we deze week natuurlijk extra gebrand op de winst. We speelde tegen Pharmafilter US D1 uit Amsterdam. Het beloofde een spannende wedstrijd te worden met een exact gelijke stand op de ranglijst.

De eerste set begonnen we met Chloë, Cindy, Anike, Manon, Lisa B, Rianne en natuurlijk Danique. Er werden mooie punten gescoord, rally’s werden gewonnen en door een mooie sprongserve serie van Manon werd de set redelijk makkelijk gewonnen (25-20). De tweede set werd dit scherpe begin doorgezet. Het ging haast te makkelijk en we wonnen deze set met 25-13

Toen kwam de derde set en de hele wedstrijd leek wel omgedraaid. US kwam in hun spel, ze serveerden goed en als de pass kwam maakten we de punten niet af. Eindstand 18-25. De vierde set, nog niks verloren want ook met 3-1 winst halen we de 3 punten binnen. Maar het gevoel van de eerste twee sets konden we niet meer terugpakken deze set werd heel dik verloren met 13-25.

Wat wilden we deze vijfde set graag pakken. Thuis ongeslagen klinkt toch wel goed! We begonnen goed, zetten de voorsprong door en vonden het goede gevoel van de eerste 2 sets weer terug. De serve werd weer beter en de punten werden weer afgemaakt. Eindstand 15-11

Twee punten in de pocket, nu één punt boven US op de ranglijst, een mooie vijfde plek en thuis nog steeds ongeslagen.

Zaterdag spelen wij de beker in Dwingeloo tegen DOK en Veracles, komen jullie ons aanmoedigen?

gh @ VoV, verslag van Sudosa – Desto Dames 1. Archieffoto Jan van den Noort.