Vizier op volleybal

 

Compaen strikt twee talenten

 

 

VoV, 04-05-2022. 19:52 uur. Het herenteam van Compaen heeft zich deze transferperiode weten te versterken met twee talenten.

Thomas Konijn (20) is afkomstig van het Delftse Punch, dat in dezelfde tweede divisie uitkomt als Compaen 2. In de onderlinge wedstrijd viel de spelverdeler op door zijn creatieve spel, snelle handjes en een goede geplaatste sprongservice. In het verleden kwam de ambitieuze jongeling ook uit voor het toen in de eerste divisie spelende PDK Huizen.

De tweede nieuwkomer is Lars Ent. De 19-jarige midden blokkeerder volleybalde afgelopen seizoen voor De Boemel, de virtuele kampioen van de promotieklasse. Hij maakte bij de kennismakingstrainingen indruk met zijn spronghoogte, technische vaardigheden en snelheid van bewegen. Dit viel vooral op gezien zijn lengte van 2.03 meter.

Compaen 1 zwaaide eerder Daniel Homburg en Mike Kruizinga uit. Jelmer Lubberts promoveert komend seizoen als libero naar heren 1.

Het team hervat komende week na een korte onderbreking de training. Dan hoopt de staf ook een nieuwe diagonaalaanvaller aan de selectie toe te voegen.

Het volgende seizoen staat het team niet langer onder leiding van Bob Hartman. Sven Vermeulen blijft wel aan als trainer/coach.

gh @ VoV, bron en foto’s Marcel Vermeulen. Foto JohnsPictures.nl