Vizier op volleybal

 

Compaen zoekt spelers met ambitie

VoV, 13-04-2018. 11:48 uur. Topdivisionist Compaen zoekt voor komend seizoen volleyballers met ambitie. De Oostzaanse club blijkt een perfecte opstap naar het hoogste niveau. Gingen vorig seizoen al Lars de Boer, Rick van Baar, Robin Ottenhof en Jesper van Muijden via Compaen naar de Eredivisie, aan het einde van deze competitie zal dit gelden voor Léon Luini (Talentteam Papendal) en Daniël Homburg (Zaanstad).

Compaen ziet in deze doorstroming het bewijs dat door de combinatie van goede trainingsfaciliteiten (tot vier keer training in de week), deskundige trainers en de mogelijkheid tot krachttraining talenten zich optimaal kunnen ontwikkelen.

De Oostzaanse club is er buitengewoon trots op dat zo veel spelers de promotie naar de Eredivisie hebben kunnen maken. Tegelijk betekent dit dat er ook voor komend seizoen weer enkele vacatures zijn ontstaan.

Compaen zoekt hiervoor ambitieuze volleyballers die bijvoorbeeld in Amsterdam gaan werken of studeren. Oostzaan grenst aan Amsterdam en is ook goed per openbaar vervoer bereikbaar.

Compaen is een echte dorpsvereniging waar gezelligheid en prestatie al 56 jaar een combinatie vormen.

Belangstellenden kunnen zich voor een training op dinsdag- of donderdagavond aanmelden via teammanager Marcel Vermeulen per mail op

marcelegvermeulen@gmail.com .

gh @ VoV, door Marcel Vermeulen  Foto Tjerk Laan Fotografie