Vizier op volleybal

 

D.S.V.V. Punch Heren 1 zoekt teamgenoten

VoV, 30-05-2019. 6:41 uur. Komend seizoen zal Heren 1 van Delftse Studenten Volleybal Vereniging Punch 2e divisie spelen! Dit team is op zoek naar nieuwe teamgenoten. Er ontbreekt nog een midden, passer – loper en een spelverdeler, maar ook andere spelers zijn altijd welkom. Ben jij op zoek naar een hard werkend team? Kom dan een keer meetrainen op woensdagavond van 19.30 tot 21.30 uur in het sportcentrum X aan de Mekelweg 8-10 in Delft.

Heren 1 is een jong team bestaande uit studenten en heren die werken. Dit hard werkende team is twee jaar op rij gepromoveerd, streeft naar professionalisering en is erg gedreven. Ken jij of ben jij iemand die deze positie zou willen en kunnen vervullen dan horen wij het graag. Stuur een mailtje naar bestuur@punch.tudelft.nl  voor interesse en eventuele vragen.

Voor meer informatie over D.S.V.V. “Punch” ga naar www.punch.tudelft.nl  of bezoek de Facebook pagina ( https://www.facebook.com/dsvvpunch/ ) voor wedstrijdverslagen van Heren 1, maar ook andere teams.

gh @ VoV. Oproep Punch Heren 1. Foto idem.