Dash D1 pakt 2 punten van de koploper

VoV 14-10-2019. 8:15 uur.  Afgelopen zaterdag reisden we eind van de middag richting het Noord-Oosten, om aan de bak te gaan in Overijssel, te weten in Ootmarsum. De eerste set gingen we volle goede moed aan de slag, lekker serveren en passen. Wouw wat een service en aanvallen, we are back!

Alles klopte gewoon en het team draaide weer zoals van ouds. We wonnen deze set met 22-25, lekker begin van de wedstrijd! De sfeer zat er al goed in, maar werd in de loop van de wedstrijd steeds beter!! Wij zingen ons gewoon naar de top!

Ook de tweede set toonde Dash aan de sterkste te zijn, met de serve, aanval en enkele mooie bloks kwamen we op ruime voorsprong, helaas raakte onze spelverdeelster Jade geblesseerd, gelukkig hebben we meerdere goede spelverdeelsters en kon het spel hervat worden. We wonnen deze set dan ook overtuigend met 20-25

De derde set waren we weer even zoekende en coach Henk Wahl probeerde nog wat wissels uit, maar dit mocht niet meer baten. We verloren met 25-19.

De vierde set startten we vol goede moed, en gingen we weer vrolijk verder. De druk werd weer opgevoerd al was dit lastiger dan in de 1e 2 sets, de tegenpartij wist met haar serves veel druk te zetten. Maar we maakten het ook weer lekker spannend tot aan het einde van de wedstrijd, helaas was de scheidsrechter het niet met ons eens en zo gingen er 3 punten die eigenlijk voor Dash waren naar de tegenpartij, ook de coach van de tegenpartij gaf toe dat de 4e set eigenlijk voor Dash was!!

Nog zeer teleurgesteld begonnen we aan de 5e set, met in ons achterhoofd nog de onjuiste beslissingen van de scheidsrechter, we konden ons niet herpakken, ook niet met wissels en we verloren de laatste set met 15-8.

Gelukkig hebben we 2 punten mee kunnen nemen naar het achtkastelen dorpje Vorden. Inmiddels hebben wij de puntenstand verdubbeld en we kijken uit naar de volgende wedstrijd in Groningen, we hebben gezien dat we weer echt een team vormen dat voor elkaar door het vuur gaat.

Voor zaterdag 19 oktober staat de wedstrijd van IBM Client Innovation Center Benelux Veracles in Groningen op het programma. We zullen er alles aan doen om weer punten mee naar Vorden te nemen en weer eens het Vordens volkslied te laten horen!

gh @ VoV, verslag en foto van / via Ismay Jansen, Dash Dames 1.