Dash herpakt zich na verlies vorige week

VoV, 12-11-2018. 10:30 uur. Zaterdag 10 november stond er weer een thuiswedstrijd op het programma.  Emmen ’95 was dit keer de tegenstander, zij bemachtigen de 5e plek in de competitie. Na de nederlaag van vorige week , hebben we afgelopen week met zijn allen er hard voor gewerkt.

In de eerste set werd er gelijk scherp gestart.  Door het goede spel van Dash waren alle opties open bij de spelverdeler,  hierdoor konden alle spelers aangespeeld worden. Er werd voor elk punt gevochten en de set werd binnen gehaald vol enthousiasme (25-19).

De tweede set was het zaak om het goede spel van de 1e set vast te houden.  Door een goede service aan de kant van Emmen, liepen de Vordenaren tegen een achterstand aan van 0-4.  Deze achterstand werd snel omgedraaid waardoor Dash weer een voorsprong kon opbouwen. Er moest hard gewerkt worden om de voorsprong te kunnen behouden en lange rally’s werden uitgevochten. De set werd afgesloten met een killblock (25-19).

In de derde set werd het goede spel en fanatisme doorgezet. De gehele set hielden we een voorsprong van 3 à 4 punten.  Er moest wel gevochten worden voor elke bal. Een 25-21 zorgde dat de winst definitief werd, 3-0 voor in sets dat betekende dat we nog graag door wilde stromen om de bonus te pakken.

Nu nog de laatste set.  Deze set ging aan het begin erg gelijk op, waarna er na hard geslagen ballen en goede serviceseries een flink gat geslagen werd. De volle 5 punten werden binnengesleept (25-18).

Volgende week zaterdag reizen we af naar Veendam, hier spelen we tegen Flash / Veendam Dames 1. De wedstrijd zal om 16:00 uur beginnen in de Parkstadhal te Veendam.

gh @ VoV, verslag van / via Debbie van den Vlekkert, Dash Dames 1. Foto Rudy van ’t Rood.