Dash thuis langs Rosstars.

VoV, 08-03-2020. 18:12 uur. Zaterdag is de mooiste dag van de week! Tijd voor ons om te knallen na 5 weken geen wedstrijd te hebben gehad. Onze trainer Henk is op vakantie maar hij heeft twee fantastische vervangers voor ons geregeld. Naast Jade kon onze nummer 5 Lot ook niet mee doen, ze zat ziek thuis met buikgriep. 18:00 uur, dat is de tijd dat onze wedstrijd normaal begint, maar de wedstrijd van dames 2 en 3 waren aardig wat uitgelopen. Dus onze tijd om te shinen kwam om 18:45 uur.

Het fluitsignaal klonk en wij begonnen met volle moed aan deze wedstrijd. Genieten, dat is het belangrijkste voor ons tijdens een wedstrijd, juichen en zingen als we scoren. We begonnen wat verzwakt maar na een time-out en een peptalk kwamen we terug in de set, helaas alsnog de 1e set verloren met 19-25.

We kunnen veel beter volleyballen, dat zeiden we voordat we aan de 2e set begonnen. Koppen omhoog en gaan met die banaan! Serveren, passen en aanvallen kunnen we allemaal, alleen nu nog laten zien. We maakten een goede come back en wonnen deze set met 25-20.

Doorpakken, dat moesten we in de 3e set, blijven genieten van het volleybal en vooral met elkaar. Met wat slimme balletjes en een goed blok namen we een voorsprong in deze set. We trokken aan het langste eind en ook deze set wonnen we met 25-21.

De laatste set, daar gingen we vanuit! We moeten laten zien dat we een goede pot kunnen spelen. Blijven vechten voor elkaar en blijven gaan. Een paar lange rally’s die door ons werden afgemaakt geeft je extra motivatie en kracht om deze set ook te winnen. We stonden op matchpoint maar helaas scoorde Rosstars toch nog een punt. 25-24 stonden we voor en maakten we een punt. 26-24 gewonnen en dat maakte een eindstand van 3-1.

Half 9 was onze wedstrijd af en moesten we snel douchen, we hadden een leuke avond voor de boeg, namelijk een beerpong toernooi in de kantine.

gh @ VoV, verslag van Ismay Jansen, Dash Dames 1.