Dash win derby vs. Orion met 3-1 in Vorden

VoV, 28-01-2024. 17:27 uur. Zaterdag 27 januari 2024 was het zover. De eerste thuiswedstrijd van de tweede helft van het seizoen in eigen huis! De streek-tegenstander Rensa Family Orion D1 was te gast in Vorden.

Na afgelopen twee wedstrijden niet het beoogde resultaat te behalen, lukte het Dash zaterdag wel met een 3-1 winst. De eerste twee sets begon Dash Dames1 ijzersterk met een 2-0 voorsprong met de setstanden 25-13 en 25-17. Het team begon sterk op elk vlak. De goede sfeer aan de kant en vanuit de tribune was zeker voelbaar in het veld.

De derde set was Orion net te sterk voor Dash en won Orion de set met 17-25. Na twee sets te pieken, lukte het Dash net niet aan te klampen om ook de derde set te kunnen winnen.

De vierde set was Dash ervan overtuigd de set te pakken om de winst in eigen huis te kunnen houden. De set begon nek aan nek en er ontstond wat hitte in en aan de zijkant van het veld, maar Dash trok aan het langste eind en won de set met 25-19.

Volgende week speelt Dash D1 tegen Prima Donna Kaas Huizen D1 om 16:30 uur in Huizen.

gh @ VoV, verslag van Chloe Jansen, Dash D1. Foto Dash.