Vizier op volleybal

 

De PDK Volleybalschool gaat van start

VoV. 12-09-2019. 4:23 uur. Seizoen 2019-2020 is weer begonnen en de agenda kan weer gevuld worden met volleybal, hierin mag natuurlijk de trainingen van de Prima Donna Kaas volleybalschool niet ontbreken. Voor volleybaltalenten die het maximale uit hun volleybaltalent willen halen, bieden wij de beste faciliteiten en top jeugd opleiders.

Vanaf 15 september gaat de Prima Donna Kaas Volleybalschool weer van start met het opleiden van volleybaltalenten. De volleybalschool heeft vele talenten op weg geholpen naar jeugd-, jong- en Oranje, Papendal, Eredivisie en buitenlandse competities. Het doel van de volleybalschool is het opleiden van talenten naar nationaal niveau (2e divisie en hoger).
Nieuw in het seizoen 2019-2020 is het verder opleiden van talenten spelend in de mannelijke competitie 1e-, top- en eredivisie. We zien dat er veel talent verloren gaat door gebrek aan verder opleiden van jeugd talenten op het moment dat men jeugd af is. Bij de dames kant zijn er voldoende mogelijkheden, bij de heren zijn deze beperkt.

Waarom kiezen voor de Prima Donna Kaas Volleybalschool?

Sinds 2010 biedt de Prima Donna Kaas Volleybalschool in het centraal gelegen Huizen getalenteerde spelers en speelsters de mogelijkheid om extra te trainen. In de loop der jaren heeft de PDK Volleybalschool ruime ervaring en kwaliteit opgebouwd om deze talenten op een hoger niveau te brengen.  De volleybalschool heeft  professionele trainers gespecialiseerd in het opleiden van talenten zoals bijvoorbeeld Ai Moghadassian, Albert Cristina, Henk Rempe, Mats Bleeker en Floris van Harselaar.  De volleybalschool heeft al veel toppers opgeleid die nu in de Eredivisie, Topdivisie en in één van de Oranje teams spelen.

Voor de B- en A-groepen worden 24 trainingen van 4 uur aangeboden. De C-groepen trainen 3 uur en de D-groep  2 uur. De focus tijdens de trainingen ligt op fysieke en technische accenten alsook de kennis van de diverse spelsystemen. Vanaf circa 9 jaar kan je bij ons instromen en we leiden op tot circa 20 jaar. Je kan je uiteraard ieder jaar proberen te selecteren voor een trainingsgroep. Want dat is wat wij wel doen, selecteren! Dit om het niveau te kunnen garanderen. De Prima Donna Kaas Volleybalschool staat voor kwaliteit en richt zich 100% op het talent.

Trainingen voor Ere-, Top- en Eerste Divisie spelers (M) – Nieuw per 2019-2020

Met ingang van komend seizoen starten we onder leiding van Albert Cristina een nieuwe groep. Speciaal voor spelers uitkomend in de Ere-, Top- en Eerste Divisie. Leeftijd speelt hier geen rol en we houden geen selectie training voor deze groep. Voor spelers uitkomend in de hoogste drie landelijke divisies is inschrijven voldoende. Veel clubs hebben niet de mogelijkheid om meer dan 2 of 3 keer te trainen. Om meer uit je volleybaltalent te halen bieden we voor deze doelgroep de mogelijkheid om extra uren te maken. De trainingen worden gegeven door Albert Cristina en vinden plaats in Huizen. Er is veel aandacht voor de individuele ontwikkeling.
Vragen of interesse? App Frits Bleeker op 06-54382041 of mail naar primadonnakaasvolleybalschool@gmail.com

15 september 2e selectie moment Prima Donna Kaas Volleybalschool

a.s. zondag, 15 september, is er de mogelijkheid om je alsnog te selecteren voor de Prima Donna Kaas volleybalschool te Huizen. Op de selectie dag van 26 mei hebben zich al ruim 80 leden geselecteerd. We kunnen nog meer talenten kwijt bij onze ervaren jeugd opleiders. Voor een ieder wie de selectie dag heeft gemist en toch wilt mee trainen, kan op 15 september bij de eerste training mee komen trainen om zich alsnog te selecteren.
Men kan zich hiervoor inschrijven op de website van de volleybalschool.
Na de eerste training laat de trainer direct weten wie er komend seizoen mee kan trainen. We hanteren een selectiebeleid om het niveau van de trainingen op een bepaald niveau te houden.

gh @ VoV, bron PDK Volleybalschool. Foto’s idem.