Vizier op volleybal

 

De voorbereidingstoernooien van TIMAX/DeVoKo D1

VoV, 10-07-2020. 15:00 uur. De achter ons liggende komkommertijd voor wat betreft het actieve beoefenen van het volleybal heeft TIMAX/ DeVoKo onder andere benut met het rondmaken van de organisatie voor een tweetal grote toernooien.

De trainersstaf van Dames 1 van TIMAX/DeVoKo heeft als voorbereiding voor het seizoen 2020/2021 een intensief programma gerealiseerd. Lang was onzeker. i.v.m. de maatregelen rond de Covid-19 pandemie of we dit doorgang konden laten vinden. Dit lijkt echter nu mogelijk te zijn.

Op 22/23 augustus is er samen met dames 2 een teamweekend gepland in Scheveningen. Daar wordt op zaterdag gespeeld tegen de 1e en 2e damesteams van Inter Rijswijk en Kalinko Den Haag. Het avondprogramma en de zondag zullen vooral in het teken van “ontspanning” staan.

Op 29 augustus vindt van 10.00 uur tot 18.00 uur in sporthal “De Dorperesch” het Topdivisie/1e divisie/2e divisietoernooi plaats. Deelnemende ploegen zijn: Apollo D2 uit Borne – Volley Wierden – VC Zwolle D2 – Gemini Borculo – Rivo Rijssen – Dynamo Tubbergen – Sudosa D2 Assen – Donitas D2 Groningen en  TIMAX/DeVoKo D1

Op zaterdag 5 september is TIMAX/DeVoKo gastheer/gastvrouw van 12 ploegen uit geheel Nederland op 1e/2e/3e divisieniveau. De teams die hebben toegezegd   zijn:

Armixtos Amsterdam, Dash Vorden, DVO Hengelo (Gelderland), Kalinko Den Haag, Thor Bergambacht, Tornado Geesteren, Protos Utrecht, Apollo D3 Borne, Sudosa D3 Assen, Bevers uit Lemelerveld en D1 en D2 van Timax/DeVoKo

Ook hier kunnen toeschouwers, met inachtneming van de richtlijnen van het RIVM, vanaf 10.00 uur de verschillende ploegen aan het werk zien.

Dringende oproep: Voor 5 september is het nog wel lastig om scheidsrechters te vinden i.v.m. een digitale bijeenkomst ´s morgens. Dus bij deze de oproep aan scheidsrechters op 2e/1e divisieniveau die willen fluiten (of een deel van de dag) contact op te nemen met Johan Booyink (06 – 23 50 43 38 of via de mail op  johanbooyink@hotmail.com)

Zaterdag 12 september wordt de voorbereiding afgesloten met een driekamp in Denekamp. Dan komen Rivo en VoCASA 2 richting Dorper Esch. En dan moet de ploeg klaar zijn voor de eerste opslag van het nieuwe seizoen, die is op 19 september in Schalkhaar tegen Avior D1.

gh @ VoV, bron TIMAX/ DeVoKo. Foto’s Jan van den Noort.