Vizier op volleybal

 

Derby als laatste thuiswedstrijd Eurosped

VoV, -7-02-2020. 5:08 uur. Met nog één wedstrijd op het programma in de reguliere competitie kan Team Eurosped zich op gaan maken voor de play-offs, waarvan na dit weekend het nieuwe speelschema bekend zal zijn.

Deze laatste wedstrijd wordt a.s. zondag gespeeld tegen de dames van Apollo 8. Voor beiden staat er niets meer op het spel. Team Eurosped gaat als tweede geplaatste team naar de play-offs en het team van Thijs en Bart Oosting heeft beslag kunnen leggen op een verdienstelijke derde plek.

Ondanks dat er dus in de stand niets meer zal veranderen zullen beide teams er zeker een leuke wedstrijd van willen maken. Al is het alleen al voor de eer en voor de vele supporters van de thuis- en uitploeg!

Ze beginnen om 15:30 uur in Het Punt in Vroomshoop. De entree is € 5,00 voor volwassen en € 2,00 voor jeugd tot en met 13 jaar.

Afgelopen zaterdag 1 februari jl. lieten de dames van Team Eurosped met duidelijke cijfers in Apeldoorn zien dat zij een maatje te groot waren voor Dros-Alterno D1. Met setstanden 25-15, 25-17 en 25-22 kwam de overwinning geen enkel moment in gevaar.

Hoewel in de derde set de Apeldoornse dames dachten dat er misschien wel wat te halen viel, liet Team Eurosped zich niet in de problemen brengen en maakte snel een eind aan deze gedachte.

gh @ VoV, bron Team Eurosped.