Derbyzege voor Rivo D3 tegen Holyoke

VoV, 09-12-2019. 14:33 uur. Zaterdag 7 december speelde Holyoke dames 1 de derby tegen Rivo Rijssen dames 3. Voor volleybal fotograaf is een derby tussen teams uit Enter en Rijssen (afstand nog geen 5 kilometer tussen deze plaatsen) altijd een reden om er met zijn camera op uit te trekken en de mooie momenten vast te leggen. Dat deed hij ook afgelopen zaterdag en via   DEZE LINK   kunt u de resultaten zelf bekijken. Een mooie reportage was het resultaat.

Het wedstrijdverslag:

Na het 3-2 verlies van vorige week waren de dames erop gebrand om deze week de punten in Enter te houden. Helaas dealen we dit seizoen al met een aantal blessures. Ondanks dat stonden de koppen dezelfde kant op en gelukkig kregen we versterking vanuit Dames 2. Kim Koning ter Heege en Danique Otten hebben ons uit de brand geholpen

De eerste set ging het tot 18-18 gelijk op. De pass kwam goed bij de spelverdeelster waardoor zij de ballen goed kon aanspelen op alle aanvalsters. Aan het einde van de set liet Holyoke het liggen, door eigen fouten en slordig spelen won Rivo de set met 23-25.

De 2e set begon Holyoke met een achterstand en liepen we achter de feiten aan. Zodra we weer bij kwamen lieten we het met de service liggen waardoor Rivo aan het langste eind trok en deze set binnen sleepte, wederom met 23-25.

Als de dames de wedstrijd met winst wilden afsluiten moest er iets veranderen en was het noodzakelijk deze set binnen te slepen. Het ging lang weer gelijk op. Op de helft van de set viel Eline Oosterveen helaas uit door een blessure. Dit pakte Holyoke echter goed op en na een spannende set won Holyoke de set dit keer met 25-23.

Na de winst in de 3e set waren we gebrand om deze set ook te pakken. Vanaf het begin liep Holyoke achter de feiten aan. Er werden veel serve fouten gemaakt waardoor Holyoke geen druk kon leggen bij Rivo en het niet meer lukte om de achterstand in te halen. Na een mooie pot waarin beide teams aan elkaar gewaagd waren wist Rivo de laatste set te winnen met een stand van 22-25.

Volgende week een druk schema. Op woensdag 11 december spelen we thuis tegen Harambee om 19.30 uur. En op vrijdagavond wordt er gespeeld in Bentelo om 21.15 uur tegen Polstars dames 1.
Wel waren we erg blij met het publiek wat er zat, de tribune zat goed vol en we hopen jullie allemaal woensdag weer te zien in Sporthal de Zomp!

gh @ VoV, verslag website Holyoke. Foto Jan van den Noort.